Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért roppan a jobb kezemben...

Miért roppan a jobb kezemben az ízület amikor bicepszre edzek?

Figyelt kérdés

amikor bicepszre edzek csap a jobb kezemben roppan az ízület és ez 1 kicsit fáj ezért nem is szoktam bicepszre edzeni de akkor meg hülyén fogok kinézni.

nem számít mennyit melegítek be már akkor fáj és akkor is ha egyáltalán befeszítem a kezem ugyan ez a helyet a jobb combomban az ízülettel amikor hasprésnél felemelem a lábam mert olyan gyakorlatot csinálok de ott ha NAGYON oda figyelek fel tudom úgy emelni a lábam hogy ne roppanjon.

mit tegyek???? 16/f

Ui:mind a 2 kezemmel szabályosan csinálom mert emiatt még inkább odafigyelek de akkor is

2013. máj. 12. 17:51
1 2
 11/13 poiu ***** válasza:
Na, akkor helyben vagyunk, sérülés, nem a súlyzózástól van. Mindent csinálj nyugodtan, ami nem fáj. Könnyen lehet, hogy csak egy bizonyos mozgásnál fáj, azt ne csináld, csináld a többit.
2013. júl. 1. 14:57
 12/13 A kérdező kommentje:

mit csinálhatnék ha nem tudok se súlyzózni se húzódzkodni se tolódzkodni se fekvőtámaszozni csak úszni tudok de nem mindíg olyan az idő hogy le tudnék menni úszni

de ha bekötöm akkor az nem segít miközben csinálom a gyakorlatokat?

2013. júl. 1. 15:34
 13/13 A kérdező kommentje:
vagyis a fekvőtámasznál csak kicsit roppan és nem igen fáj de félek hogy ha folytatom akkor idővel fájni fog
2013. júl. 1. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!