Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért roppan a jobb kezemben...

Miért roppan a jobb kezemben az ízület amikor bicepszre edzek?

Figyelt kérdés

amikor bicepszre edzek csap a jobb kezemben roppan az ízület és ez 1 kicsit fáj ezért nem is szoktam bicepszre edzeni de akkor meg hülyén fogok kinézni.

nem számít mennyit melegítek be már akkor fáj és akkor is ha egyáltalán befeszítem a kezem ugyan ez a helyet a jobb combomban az ízülettel amikor hasprésnél felemelem a lábam mert olyan gyakorlatot csinálok de ott ha NAGYON oda figyelek fel tudom úgy emelni a lábam hogy ne roppanjon.

mit tegyek???? 16/f

Ui:mind a 2 kezemmel szabályosan csinálom mert emiatt még inkább odafigyelek de akkor is

2013. máj. 12. 17:51
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*kezdő edzéstervet csinálok
2013. máj. 12. 17:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Mivel edzel bicepszre?
2013. máj. 12. 17:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Azért mert Nátrium chloratum hiányod van. Feltételezem, hogy lehet herpeszed, allergiás vagy valamikor, esetleg száraz a bőröd, nem iszol elegendő folyadékot -vizet, kívánod a sós ételeket. Lehet, hogy hullik a hajad is. Nem kell, hogy mind teljesüljön de ha néhány bejön akkor ez a bibi. Kocogj be egy patikába. De előbb írj vissza, hogy adagolást írjak, gyógyszerész vagyok.
2013. máj. 12. 23:16
 4/13 A kérdező kommentje:

nem vagyok allergiás,nem hullik a hajam,rengeteg vizet iszom hogy meglegyen a 2 liter,sót nagyon keveset eszem,

és most reggel vettem észre ha teljesen kinyújtom a kezem akkor is roppan de az nem fáj de nagyon nyugtalanít

2013. máj. 13. 08:06
 5/13 A kérdező kommentje:
és az első válaszolónak:1 kezes kézi sújzóval 1kg-os de össze szoktam tenni hogy jobban hasson de a jobb kezemnek már az 1 kg nál is roppan
2013. máj. 13. 08:07
 6/13 A kérdező kommentje:
ma voltam orvosnál és ezt mondta hogy mivel sokat növök ezért gyengék az ízületeim még....ez a szer amit mondtál így is segít vagy hagyjam?
2013. máj. 15. 11:24
 7/13 anonim ***** válasza:

noigen, ezért is kérdeztem, hogy mivel erősítesz.. bár én arra gondoltam, hogy túl nagy súllyal, és amiatt az izom fejlődik, az ízület alig és emiatt nem bírja... de végeredményben ugyanaz:D

szerintem most egy kicsit hagyj fel az edzéssel, tornáztasd, mozgasd inkább:) körzések, nyújtások.. csinálj úgy, mintha súlyzóval csinálnád, de üres kézzel utánozd a mozdulatot, ilyesmi...

meg kell várnod, amíg befejezed a nagy mértékű növést, mert különben gázgéza lesz!

de tetszik, hogy csak pár kilóval csinálod, nem pedig 15el kezdesz, ahogy az idióták csinálják:)

2013. máj. 15. 18:04
 8/13 A kérdező kommentje:
van annyi eszem hogy nem röktön annyival kezdejek amit csak 3x tudok felemelni :))
2013. máj. 17. 17:47
 9/13 poiu ***** válasza:
Itt valami nagyon nem stimmel. 1 kilótól semmi bajod nem lehet. 1 kg egy zacskó tej, amit a dédmama gond nélkül kivesz a hűtőből. Vszínűleg a fájdalomnak nincs semmi köze az edzésedhez, de nem is gyenge izület. Nem sérültél meg valamikor? Nem lehet ínhüvelygyulladásod?
2013. júl. 1. 13:11
 10/13 A kérdező kommentje:
ugye tilos karatéban úgy ütni hogy telyesen kilendülyön a kezed mert tönkre megy az ízület én meg nem tudtam és 12évesen úgy dobáltam a kutyának a labdát hogy mindig kicsaptam a kezemet
2013. júl. 1. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!