Miért roppan a jobb kezemben az ízület amikor bicepszre edzek?
amikor bicepszre edzek csap a jobb kezemben roppan az ízület és ez 1 kicsit fáj ezért nem is szoktam bicepszre edzeni de akkor meg hülyén fogok kinézni.
nem számít mennyit melegítek be már akkor fáj és akkor is ha egyáltalán befeszítem a kezem ugyan ez a helyet a jobb combomban az ízülettel amikor hasprésnél felemelem a lábam mert olyan gyakorlatot csinálok de ott ha NAGYON oda figyelek fel tudom úgy emelni a lábam hogy ne roppanjon.
mit tegyek???? 16/f
Ui:mind a 2 kezemmel szabályosan csinálom mert emiatt még inkább odafigyelek de akkor is
nem vagyok allergiás,nem hullik a hajam,rengeteg vizet iszom hogy meglegyen a 2 liter,sót nagyon keveset eszem,
és most reggel vettem észre ha teljesen kinyújtom a kezem akkor is roppan de az nem fáj de nagyon nyugtalanít
noigen, ezért is kérdeztem, hogy mivel erősítesz.. bár én arra gondoltam, hogy túl nagy súllyal, és amiatt az izom fejlődik, az ízület alig és emiatt nem bírja... de végeredményben ugyanaz:D
szerintem most egy kicsit hagyj fel az edzéssel, tornáztasd, mozgasd inkább:) körzések, nyújtások.. csinálj úgy, mintha súlyzóval csinálnád, de üres kézzel utánozd a mozdulatot, ilyesmi...
meg kell várnod, amíg befejezed a nagy mértékű növést, mert különben gázgéza lesz!
de tetszik, hogy csak pár kilóval csinálod, nem pedig 15el kezdesz, ahogy az idióták csinálják:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!