Sexylady kérdése:
Szemölcs ellen mit tegyek?
Figyelt kérdés
a mutatóujjam hegyén van egy 4mm átmérőjű szemölcs már egy ideje púpos is, de vhogy mégis a bőr alatt van... mostanában tök fáj:S ja és az elhelyezése miatt nem tudok szemölcstapaszt tenni rá. próbáltam ilyen átlátszó, ecsetelős dologgal is kezelni, de mivel bőr alatt van nem használt... nagyon drága dolgot nem akarok venni/ vetetni :S2009. szept. 29. 21:37
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ez is ecsetelős...:S és tényleg a ránőtt bőr miatt nem igazán használnak...
2009. szept. 29. 21:44
3/8 anonim válasza:
Bör klinika , folyékony Nitrogénnel szokták !!
4/8 anonim válasza:
Ha Debreceni, vagy közeli vagy tudok segiteni
5/8 anonim válasza:
Nekem 20-30 szemölcs volt a bal lábamon. 3-szor vettem Wartner szemölcsirtót, ami folyékony nitrogénnel (Terminátor) fagyaszt. Ez végleg kiölte az összeset! Nagyon jó! A használati utasítást tartsd be!
6/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Nekem a térdemen az egyik szemölcs akkora volt mint egy fültisztító pamacs vége, és azt is eltüntette a Wartner! Hidd el jó!
7/8 anonim válasza:
Bocs, hogy ide írok, de a kérdésedhez kapcsolódik az én kérdésem is: Ha az arcomon van egy szemölcs, akkor azt is kezelhetem vele? Nem kell kivágni?
8/8 anonim válasza:
Arcon is használható. A szem környékén kell vigyázni, hogy a szembe ne kerüljön. Remegő kézzel ne fogj hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!