Szemölcs ellen mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ujjaimon van szemölcsök.Olvasgattam már hogy mit használjak de megkérdem nektek mi vált be?Ha arról van szó akkor Byewart vagy inkább Egaver?2011. aug. 8. 06:00
1/2 anonim válasza:
Schollnak van szemolcs leszedoje. Nagyon jo, jol hasznal. DM-be Rossmannba lehet venni :)
2/2 anonim válasza:
Szerintem menj vele bőrgyógyászhoz. Nekem két hete égettek le egyet másodszorra, pedig az elsőt is osztályvezető főorvos távolította el, pár év után mégis visszajött. Vigyázz vele, mert egy idő után tovább tud terjedni, és akkor tényleg kellemetlen lesz. Elsőre megpróbálhatod a kenőcsöket, de ha nem tűnik el tőle, orvos lássa mielőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!