Szemölcs ellen ecettel?
Kb egy éve jött ki a hónom alján egy szemölcs. Nem gömb, hanem olyan furcsa "lógos" alakú.
Szerintetek az ecettel el lehet valamit érni? Kismama vagyok, és alternatív megoldást keresek.
A hegyes függöly az genitális szemölcs. A hónom alatt van nem a nemi szervemen.
az a baj, hogy borotválom, gondot nem okoz, nem okozott eddig sem, csak zavar nagyon, és kicsit viszket néha.
Köszönöm szépen, kipróbálom. Tegnap tettem rá ecetes vattát, majd beizéltem úgy csípott. Olyan pici lett, segítség nélkül nem fogom tudni lekötni, várok egy-két napot hátha ért ez az ecetes dolog valamit, aztán valahogy lekötöm!
Köszi még egyszer!!
Ezek mind segíthetnek:
-ecet
-vérehulló fecskefű nedve
-gyermekláncfű nedve
-fokhagyma
-teafaolaj
-grapefruit magjának leve
-kövirózsa
-aloe vera
-egészséges életmód, sok C-, E-vitamin
1. Nekem egyszer volt ilyen lógos féle a hónaljam felett, de nem volt nagy; pár milliméter. Pár nap után meguntam, és egyszerűen kicsíptem kézzel. Nem jött vissza. Ezt a megoldást mondjuk nem ajánlom, mert ki tudja, mit okozhatott volna.
2. Gyerekkoromban a nagy lábujjam alatt volt egy viszonylag nagyobb kiterjedésű szemölcs. Nem tudom, hogyan fogant meg az ötlet egy 13 éves fiú fejében, de kb. egy év szenvedés után kipróbáltam a meleg, ecetes vízben történő áztatást. Kb. 30-60 percig tartottam a lábam a lavorban. Nem hiszitek el, de szinte sírva fakadtam, amikor már másnap ki tudtam húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!