A magasságtól tényleg fájhat a lábam?
Azt hallottam, hogy a magas emberek hajlamosabbak az ilyesmi dolgokra. Mármint lábfájásra és egy ismerősöm szerint nekem is ezért van. Ha többet sétálok akkor szokott fájni meg néha minden ok nélkül. A sok séta sem nagy dolog nekem mert kiskorom óta rendszeresen sportolok és futni is szeretek. Annyira fontosnak nem tartom, hogy orvoshoz menjek vele, de érdekel, hogy mitől lehet. A térdem szokott fájni (valamikor napokig), vagy időnként a bokám.
27/F
Igen, elképzelhető hogy terhelődik.
Hány centi és hány kiló vagy?
Túlsúly? Annyira nem vagyok dagi, bár mostanában tényleg felszedtem valamennyit de nem most kezdett el fájni.
27 vagyok, de írtam is. És jól nézek ki törpe! :D
"És jól nézek ki törpe! :D"
Ráadásul bunkó is vagy. Amúgy a magam 183 cm-es magasságommal nőként a legkevésbé sem vagyok törpe. És nem esek hasra a magasságodtól, mindkét fiam 2 m feletti. A te ideális testsúlyod 100 kg körül lenne, és ha csak nem komoly fizikai igénybevételnek vagy kitéve, akkor valószínű, hogy az a feletti súlyod felesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!