Miért fájhat 23 évesen a térdem?
23 éves vagyok és egy ideje fáj a térdem. Általában akkor, ha pl. több emeletet kell lépcsőzzek, vagy néha, ha meredekebb dombra megyek fel... de olyan is előfordul, hogy csak ülök, vagy fekszem az ágyban és érzem, hogy tompán nyom valami a térdemnél.
Mi lehet a gond? Nem vagyok túlsúlyos, bár kisebb koromban kicsit duci voltam. Az elmúlt 2 évben tornáztam is. Talán ez okozhatta a térdeim gyengülését? Bár azt még megjegyezném, hogy torna közben csak néha fájt a térdem.
2-3 hónapja nem tornázom rendszeresen, mert nincsen rá időm, szóval nem tudom mire vélni ezeket a fájdalmakat.
Arra is gondoltam,hogy talán valamilyen vitaminhiányom lehet, mert sajnos az elmúlt időben valóban nem tudtam megfelelően táplálkozni és ha sokat gyalogolok (sietősebb tempóban), akkor nagyon gyengének érzem az egész lábamat (akkor is, ha nem fáj pl. a térdem)....
Tudnátok segíteni??
Ja és még néhány infó: nem volt soha eltörve a lábam, vagy ilyesmi.
174 cm vagyok és 65 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!