Én vagyok a tisztaságmaniás, vagy tényleg igénytelenség kakilás után nem megmosni a popót?
Figyelt kérdés
Engem kiskoromtól így neveltek, hogy kakálás után megmossuk a hátsónkat, nem komplett zuhanyzás, csak póló feltűr és kádba be :-) Rosszul is érezném magam, ha nem tenném. Mások kitörlik és mennek a dolgukra, hát én ezen kiborultam. Lehet, hogy nem "olyan", de azértb a bacik, meg valami szag, ilyesmi csak marad ott. Olyat is hallottam, hogy. valaki utána így szexelt a párjával.. Pfujj :D2013. máj. 5. 14:41
11/11 anonim válasza:
Tökéletesen megértelek, Kedves Kérdező! Engem is erre neveltek, én is ezt láttam otthon. A bidé lenne a jó megoldás, de sajnos az nem mindenki fürdőszobájában férne el (a miénkben sem), így marad a zuhany. Nem is érezném jól magam, sőt, ha néha-néha előfordul, hogy olyan helyen jön rám, hogy nem tudok "mosakodni" utána, az egész napomat tönkre tudja tenni, mert egyszerűen nem érzem tisztának magam. Éppen ezért mindig van nálam törlőkendő és intim törlőkendő, de volt már olyan, hogy a csapnál bevizezett wc-papírral oldottam meg (kirándulás alkalmával). Már alapból úgy mentem be a wc-re, hogy előtte egy kis papírt a csapnál bevizeztem. Szerintem ez nem tisztaságmánia (bár én is megkaptam sokaktól), ez alapvető higiénia. Nőknél pedig főleg fontos a dolog, több szempont miatt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!