Rossz a szívem. Miért? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fél éve derült ki, hogy szívritmuszavarom van, állítólag velemszületett de eddig sose jelentkezett. Szokott fura dolgokat csinálni, hogy dobban 1-2 nagyobbat agy kisebbet de azt hittem ez normális. Amikor előjön ez a dolog, akkor olyan 170-190 a pulzusom es rendesen látni lehet ahogy dobog. Mindig 2-3 hetente volt ilyen (gyógyszer mellett), most már január óta nem volt semmi. Nem tudom, lehet, hogy már csak bebeszélem magamnak de néha olyan furán érzem magam miatta. Nem tudom elmagyarázni. Csak úgy érzem, hogy nem normálisan működik. Műteni fognak nemsokára.2013. máj. 2. 07:11
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi ha van valami hiba, csak telefonról vagyok.
2013. máj. 2. 07:12
2/3 anonim válasza:
Milyen műtét lesz? A szívedet,v.más?
Nekem 20 éve állapították meg a MPS-t,gyógyszert szedek és mostanában már nagyon ritkán vannak panaszaim.Milyen műtéted lesz?
3/3 A kérdező kommentje:
Állítólag megszüntetik ezt a ritmuszavart valamilyen katéterrel. Vagy valami ilyesmi.
2013. máj. 2. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!