Feleslegesen cserélek reggel is alsógatyát?
Ha jól értem apád szerint az a normális, ha valaki egyszer vált alsót, este, és abban alszik ill. ugyanazt hordja másnap napközben is?
Pfúj b.zmeg, micsoda mucsai parasztok lehettek ti. Itt a civilizációban eléggé alapvető dolog egyet napközben, egyet pedig alváskor hordani, hihetetlen undorító másképp.
Nem értem apádat, hogy miért szól bele ilyen jelentéktelen dolgokba. Az ugyanis nem fájhat neki, ha neked másak az alsónadrág viselési szokásaid, mint neki, tehát ez a teljes intolerancia a részéről, így vitatkozni sem érdemes vele.
Személy szerint én is alsónaciban alszom, nem pizsamában, és nekem sem kellemes ugyanabban menni dolgozni ébredés után, amelyikben aludtam, én is újat húzok.
Apáddal ne vitatkozz, mert nem éri meg! Aki ebből "ügyet" tud kreálni, az csak a veszekedés miatt csinálja, más célja nem lehet. Le kell vele zárni röviden az ügyet, és közölni: Neked így jó, és kész, és a tvábbiakban NEM szeretnél erről beszélni vele, mert értelmetlen a "probléma" felvetése (álprobléma), csak hogy kötözködhessen valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!