Milyen hozzávalók kellenek az ayahuascához és hogy kell megcsinálni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 12:53
2/4 A kérdező kommentje:
nekem ne linkelgessetek vagy ne írjatatok semmit csak ne linkelgessetek
2009. okt. 13. 22:08
3/4 anonim válasza:
Ha lusta vagy olvasni, kudarcra vagy ítélve. Még akik el is tudják készíteni, azoknak se sikerül mindíg.Feldobtál egy kérdést, a megoldást nem fogod megúszni egy leírásból. Sokkal, sokkal többet kell ahhoz tenned.
4/4 anonim válasza:
Alapvetően két fő növényből, és számos hozzáadott egyéb növényből áll a főzet.
A két növény a caapi és a chakruna, de ezekhez minden egyes sámán más és más hozzátevőt tesz hozzá.
Azt gondolom, hogy ez egy olyan téma aminek fontos utánaolvasni!
Komoly dolog, egy igazi spirituális gyógyszer, aminek a főzet csak az egyik része, a "receptben legalább annyira fontos dolog az icarók (gyógyító sámán-dalok), illetve maga a szertartás, a szakrális tér.
Ezek nélkül csak egy instant, nyugati dolgot leshet összehozni, és nem egy igazi kapcsolatot ezzel a különleges világgal.
Én infókat itt találtam:
Magyar nyelven:
www.ayahuascareality.hu
Angolul:
www.wasiwaska.org
Nekem ezek váltak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!