Cukorterhelés (itthoni) - mi okozhatja ezt?
Sziasztok!
Itthon néztem éhgyomri cukrot, az 7,3 mmol/l lett. Az egyórás 12,4, a kétórás 8.
Mindhárom érték elég magas :(
A reggelim egy zsömle, két szelet csirkemellsonka és kb. 1,5 dl tej volt.
Ezek jól gondolom, hogy rossz eredmények? :( Befolyásolhatja az eredményt, hogy este még ittam (vizet) és 11 körül egy fél szelet sonkát ettem?
Köszönöm a válaszokat!
:))
Köszönöm Nektek is!
Eddig sem fogyasztottam túl sok fehérlisztes, cukros dolgot, ezután egyáltalán nem fogok. Zsíros húsokat nem is szeretem (szerencsére :)). Inni kb. szilveszterkor és szülinapon szoktam, hát most nem fogok :)
Viszont a krumpliról is azt olvastam, hogy nem jó, mert nagyon magas a glikémiás indexe. Szerintem nekem a krumpli fog a legjobban hiányozni :( Meg a gyümölcslé. Ma megnéztem a 100%-os narancs- és almalé dobozát, hát rosszul lettem, mennyi CH van benne :(
Ja igen, ma reggel is megmértem az éhgyomrit, 7,7 lett, az egyórás 9,1 :/ Szóval a tegnapi eredmény nem a véletlen műve :S
Bocsánat, a krumplit, és a tejet kifelejtettem...
Hozzátartozik a kerek egészhez, hogy amikor lement a 25 fele, akkor megengedtem magamnak a tejeskávét..addig nem. Krumplit ma sem eszem, pedig baromira szeretem(ném)
Ha ez az ára a normál cukorszintnek, akkor ez. Mellesleg jobb normál alkatúnak lenni, mint plusz 25 kilót cipelni..
de nagy lett az arcom mi?
Nem gondollak nagyképűnek, érthető, hogy büszke vagy magadra. Remélem én is az leszek, mert sikerül kordában tartanom a cukrom :)
Milyen köreteket fogyasztasz, fogyasztotok?
A mai kétórásom is 8 lett :(
"A mai kétórásom is 8 lett :("
Az éppen jó!
Sajna a ma reggeli (éhes) is 7,7 volt :( A két órás csak (...) 7,5.
Ezzel háziorvoshoz kell mennem?
Köszönöm szépen!
Jól esik, hogy segítetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!