Ciki, hogy 3 egymás utáni héten megyek az orvoshoz?
Figyelt kérdés
Gyógyszert íratni járok. 2-t próbáltunk egyik sem használt, most megyek harmadjára. Tudom, hülye kérdés, de szégyellek, ilyen sűrűn járni.2013. ápr. 24. 20:30
1/7 anonim válasza:
Én heti 2x járok orvoshoz...miért lenne szégyen?
2/7 anonim válasza:
Nekem is elég sokat kellett menni mostanában. Nincs ebben semmi ciki. Ráadásul nem is tehetsz róla, hogy nem használ a gyógyszer.
3/7 A kérdező kommentje:
Gyógyszert próbálgatunk, hogy melyik használ, mert magas a pulzusom. Beutalót nem akar adni a kardiológiára, pedig kértem, azt mondta súlyosabb esetben adnak.
2013. ápr. 24. 20:35
4/7 anonim válasza:
sz orvos is csak próbálkozik ám, nem tudja a tutit, hogy neked mi fog beválni. Hát én kicsit mérges is voltam, mikor hetente vittem a gyereket vissza, 3 hete beteg volt és mindig újabb gyógyszert írtak fel, hogy valamelyik csak használ. Szégyellje magát az orvos.
5/7 A kérdező kommentje:
Rá fogják, hogy a magas pulzus ideg alapon van, de kardiológushoz nem küldenek.
2013. ápr. 24. 21:37
6/7 anonim válasza:
a háziorvos is hallja sztetoszkóppal, ha eltérés van a szíven. Nekem pl. mondták, hogy hiába gyógyultam meg, akkor is hallani, hogy valami nem volt rendben régebben, nyomot hagy, úgyhogy rá szoktak kérdezni.
Maszekba kell elmenned, úgy látom, vagy válts háziorvost.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem hallgatta meg. Elmondtam, hogy mi a panaszom, a kezével megnézte a pulzusom, akkor normális volt, azt mondta, felírt gyógyszert. Másodszor a vérnyomásomat nézte csak, utána gyógyszer. Vettem egy újfajta vérnyomásmérőt, ami nem szorít, nem pumpál fel nagyon, mert a másiktól rosszul voltam folyton. A pulzusom mindig százon felül van, most is 127, volt már 139 is. ma megint próbálkozok beutalót kérni. A másik orvos sem jobb.
2013. ápr. 25. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!