Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Cipralex túlpörgésre?

Cipralex túlpörgésre?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Cipralexet kaptam az orvosomtól, mert az elmúlt hetek annyira stresszesek voltak, h túlpörögtem.

Azaz rengeteget vitáztam a munkahelyemen, nem aludtam, állandóan dolgoztam éjjel is agyban...

Aztán 3szor fordult elő, h ültő helyemben megszűnt kép-hang és az erő kifutott belőlem.

Ezután kb 10 perc alvásra volt szükségem, utána minden okés volt...többet nem is tudtam volna, mert a hosszan nem tudok aludni, sajna :S

Szóval én ezt úgy értelmeztem, h túlpörgés, amúgy is ilyen alkat vagyok, izgő-mozgó...

Tény, h a munkahelyemtől most van egy kis félszem, mert ott erősen kihasználják ezt a terhelhető képességem és már jó ideje érzem...határon vagyok.

Amúgy néha xanaxot szedtem, h aludjak, de csak ritkán, nem akarok rászokni+ babát szeretnénk...(tudom-tudom...nyugi és no stressz, csak hát..)

Vhol olvastam, h a cipralex pörgető szer, ettől megijedtem! Ez igaz??? Mert akkor ez az, amire a legkevésbé van szükségem!!

Amúgy is azt olvastam, h ha terhességet tervezünk...nem ajánlatos! (A dokimnak mondtam a tervünket..)

Most akkor mit tegyek? Szedjem, ne szedjem?

Ma reggel szedtem be az első szemet.

Köszönöm!

2013. ápr. 24. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Elképzelhető,h az orvos bipoláris zavarra gondolt. Akkor a mániás szakaszban is alacsony a szerotonin szint,ezért adta.

Pszichiáter az illető? Azt nem tudom,h szedjed-e,erről szakembert kéne megkérdezni.

2013. ápr. 24. 18:29
 2/4 A kérdező kommentje:

ez egy körzeti doki volt.

A férjem felhívta, amikor a meló előtt szintén elkapott egy remegés és a szokásos gyomorgörcs, mert tudtam előre, h mennyi a munka bent és h nem fogom befejezni. Sajna maximalizmussal szenvedek, 200% alatt nem elégszem meg és nehezen fogadom el, ha vmit nem tökéletesen csinálok meg. Mivel tudtam, h egy bizonyos projektet képtelenség ennyi idő alatt megcsinálni, 200% mellett sem, persze, h már előre kiakadtam....

De én pont fordítva érzem a problémát, nem depressziós vagyok, hanem túlontúl sokat akarok elérni. Ezért nem értem ezt a gyógyszert. A doki azt mondta, h hétvégén átjön hozzánk beszélgetni. (Azért ez rendes tőle, ilyet se hallottam még.) De elvileg addig is kéne szednem ezt gyógyszert.

Hát nem tudom...

2013. ápr. 24. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:

szorongok.hu/doki/

www.hazipatika.com › Psziché › Pszichiátriai betegségek

Ezeken az oldalakon szakembert kérdezhetsz meg.

2013. ápr. 24. 21:34
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2013. ápr. 25. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!