Már több, mint egy hete rosszul vagyok. Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Ment a hasam, meg hányinger. Nem hánytam. Szedtem ilyen bogyót, de nem orvos írta fel, természetgyógyász ismerősömé, és már trillió bajból húzott ki. Orvos csak egy sima hasmenésre való hasfogót írt fel, de azt a természetgyógyásszal kimutattuk, hogy vírusfertőzés. Annak pedig ugye nem jó, ha hasfogót szedek rá, szóval csak széntablettát szedtem, annak ugye nem a keményítés az elsődleges célja. Tegnap még nem mentem suliba, de már egész nap tök jól voltam, ma viszont haza kellett jönnöm, mert nagyon rosszul lettem. Lázam nem volt. A bogyón kívül más dolgokat is használtam, pl spray. Mit csináljak, h végre meggyógyuljak?2013. ápr. 23. 15:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!