Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez most székrekedés vagy...

Ez most székrekedés vagy bélzáródás?!

Figyelt kérdés
Másfél napja nem tudok kakilni, mert nem tudom kinyomni olyan kemény. (Bocs a megfogalmazásért, nem tudom hogyan kéne ezt illendőbben megfogalmazni, na de ez a lényeg :S) Az elmúlt néhány napban halat ettem (amit amúgy ritkán szoktam) és inni amúgy is keveset szoktam, lehet emiatt? Székrekedésem még nem volt, vagy legalábbis nem ilyen komoly, szóval nem tudom hogy ez most székrekedés vagy bélzáródás... Teljesen pánikba vagyok! Ettem már gyümölcsöt, sokat ittam mit csináljak még, mit tanácsoltok?
2009. szept. 25. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Vegyél a gyógyszertárban hashajtót,és azt vedd be.Máskor pedig igyál többet,és ügyelj az étkezésedre.Ez nem bélelzáródás,mert akkor már nagyon rosszul lennél.és a kórházban kötnél ki.
2009. szept. 25. 15:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Huhh.. köszi a gyors választ, nem is tudod mennyire megnyugtattál! :)
2009. szept. 25. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem bélelzáródás, csak székrekedés. Egy glicerines kúp csodákat tesz, vegyél a patikában.
2009. szept. 25. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!