Keresztlányom lába írtó büdös. Mitől? 11 éves. A hormonok miatt lehet?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 09:00
1/9 anonim válasza:
Inkább a gombától és /vagy a szar kínai cipőktől, zokniktól.
2/9 anonim válasza:
Ha nagyon izzadós lába van akkor ez az oka, főleg ha melegbe vastag cipőt és zoknit visel.
Ha szellősebb cipője lenne meg vékonyabb zoknija nem lenne ez a probléma, nyáron meg el lehet felejteni a cipőt csak akkor hordja ha olyan helyre megy.
3/9 anonim válasza:
Lehet gomba, de edzőcipőbe is berohad a láb és múszálas harisnyákba, zoknikba. Áztassa a lábát esténként ecetes vízbe, fürdés után kenje be pár napig Canestein krémmel az ujjai között, vegyen gyógyszertárban lábhintőport, amit cipőbe kell szórni este, majd reggel kirázni és persze lényeges a megfelelő cipő és pamutzokni is.
4/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül a gomba...annó 11 évem körül nekem is voltak ilyen gondjaim, és "egyik napról a másikra" kinőttem.
5/9 A kérdező kommentje:
Áztatja szegénykém minden este ecetes vizben. Használja ezt a sholl lábizzadás ellen. Mindegy papucsba vagy cipóbe van e. Nem műszálas zoknit hord hanem pamutot. Csak félek hogy ki fogják csufolni az iskolában. Mert szegénynek tényleg büdös a lába.
2013. ápr. 21. 13:36
6/9 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy ez a kamaszkori fokozott izzadás, sok gyeremeknek erősebb ilyenkor a szaga, talán a hormonok változása is lehet az ok, ez idővel elmúlik.
8/9 anonim válasza:
Nekem is kb. ennyi idősen kezdett büdös lenni a lábam. Eltartott pár évig, azt hittem sosem lesz vége, de szerencsére már javult. Már csak nagyon ritkán olyan és akkor is épphogy. Szóval lehet, hogy Ő is kinövi majd. ...de az is fontos, hogy milyen cipőt, zoknit hord. A műanyag cuccokba jól be tud fülledni a láb...
21/f
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. ápr. 22. 05:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!