Mitől ilyen büdös? Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
van egy haverom, aki rendszeresen zuhanyzik mégis 10 perc utána nagyon szagos akkor is ha nem is csinál semmit csak meg 2 kört a lakásban. Nem nagydarab, inkább izmos. Edzni járunk. Ma szólt nekem 2 csaj hogy beszéljek vele, mert nem tudják elviselni. Tényleg durva, nekem is rossz de nem tudom mit mondjak. Tudom h 1-2 éve már szólt neki valaki, akkor panaszkodott nekem, nagyon szidta az illetőt, h mit képzel magáról h ilyet mond neki. Szóval gondolom ő nem tudja magáról h büdös. De én hogy adjam a tudtára? Nem akarok bunkó lenni, de én se tudom elviselni. Amikor edzünk már 5-10 perc utána nagyon izzadt. Ha csak egy helyben ül és mki fázik neki akkor is meleg van és izzad és elviselhetetlen, az a durva, hogy nem csak 10-20 cm-ről érezni, hanem 3-4 méterről is. Az edzőteremben is ha valaki elmegy mellette akkor viszi tovább a bűzt. A spanom a srác nem akarok bunkó lenni, most szóltam neki üzenetben, h a 2 csaj mit mondott, de még nem reagált rá.2013. febr. 20. 11:26
1/4 anonim válasza:
azt is írhattad volna neki, hogy "te haver, a csajoknak igazuk van ám, az ember nem érzi a saját szagát"
2/4 anonim válasza:
Ne tudom mitől lehet, már én is találkoztam ilyennel. Ez valami féle anyagcsere dolog. Esetleg nem ártana változtatni a táplálkozásán, pl kevesebb fehérjét fogyasztani. Nem szed túl sok fehérje port az edzések miatt?
Dezodort használ? Nem ártana alaposan méregtelenítenie a szervezetét.
3/4 anonim válasza:
*Nem ártana alaposan méregtelenítenie a szervezetét.
yepp
4/4 A kérdező kommentje:
de ezt én mondjam neki amikor 20 éve edz meg ezzel foglalkozik és érti a táplálkozási dolgokat? Én pofázzak bele, h te figyi már nem vagy elég felvilegosult, és nem ártana egy méregtelenités? A pasim is sok fehérjét iszik vagyis edzésnapokon 1-2 adagot de soha nem volt még büdös. Nyáron se, 40 fokban, amikor izzad, persze ha akkor edz, van szaga, de közel sem olyan, mint ez, és ne mondjátok, h elfogult vagyok :) egyéb tanács? Pl a méregtelenitést is hogy vázoljam fel neki? hogy kezdjem? mit mondjak? 8 éve ismerem, és tudom h 1-2 éve szólt már neki egy idősebb pali, de totál kiakadt a srác, h ez mekkora bunkó meg mit pofázik bele, meg nincs is igaza, szal nem fogja nekem elhinni h büdös, mert nem tudja magáról :/ még el se olvasta az üzit amit tnap írtam neki, és 20 perc mulva indulok vele edzeni :/ félek is már, nem tom h fogom bírni, de a holnapit tuti lemondom
2013. febr. 21. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!