Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől ilyen büdös? Mit mondjak...

Mitől ilyen büdös? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
van egy haverom, aki rendszeresen zuhanyzik mégis 10 perc utána nagyon szagos akkor is ha nem is csinál semmit csak meg 2 kört a lakásban. Nem nagydarab, inkább izmos. Edzni járunk. Ma szólt nekem 2 csaj hogy beszéljek vele, mert nem tudják elviselni. Tényleg durva, nekem is rossz de nem tudom mit mondjak. Tudom h 1-2 éve már szólt neki valaki, akkor panaszkodott nekem, nagyon szidta az illetőt, h mit képzel magáról h ilyet mond neki. Szóval gondolom ő nem tudja magáról h büdös. De én hogy adjam a tudtára? Nem akarok bunkó lenni, de én se tudom elviselni. Amikor edzünk már 5-10 perc utána nagyon izzadt. Ha csak egy helyben ül és mki fázik neki akkor is meleg van és izzad és elviselhetetlen, az a durva, hogy nem csak 10-20 cm-ről érezni, hanem 3-4 méterről is. Az edzőteremben is ha valaki elmegy mellette akkor viszi tovább a bűzt. A spanom a srác nem akarok bunkó lenni, most szóltam neki üzenetben, h a 2 csaj mit mondott, de még nem reagált rá.

2013. febr. 20. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
azt is írhattad volna neki, hogy "te haver, a csajoknak igazuk van ám, az ember nem érzi a saját szagát"
2013. febr. 20. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne tudom mitől lehet, már én is találkoztam ilyennel. Ez valami féle anyagcsere dolog. Esetleg nem ártana változtatni a táplálkozásán, pl kevesebb fehérjét fogyasztani. Nem szed túl sok fehérje port az edzések miatt?

Dezodort használ? Nem ártana alaposan méregtelenítenie a szervezetét.

2013. febr. 20. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:

*Nem ártana alaposan méregtelenítenie a szervezetét.

yepp

2013. febr. 20. 17:05
 4/4 A kérdező kommentje:
de ezt én mondjam neki amikor 20 éve edz meg ezzel foglalkozik és érti a táplálkozási dolgokat? Én pofázzak bele, h te figyi már nem vagy elég felvilegosult, és nem ártana egy méregtelenités? A pasim is sok fehérjét iszik vagyis edzésnapokon 1-2 adagot de soha nem volt még büdös. Nyáron se, 40 fokban, amikor izzad, persze ha akkor edz, van szaga, de közel sem olyan, mint ez, és ne mondjátok, h elfogult vagyok :) egyéb tanács? Pl a méregtelenitést is hogy vázoljam fel neki? hogy kezdjem? mit mondjak? 8 éve ismerem, és tudom h 1-2 éve szólt már neki egy idősebb pali, de totál kiakadt a srác, h ez mekkora bunkó meg mit pofázik bele, meg nincs is igaza, szal nem fogja nekem elhinni h büdös, mert nem tudja magáról :/ még el se olvasta az üzit amit tnap írtam neki, és 20 perc mulva indulok vele edzeni :/ félek is már, nem tom h fogom bírni, de a holnapit tuti lemondom
2013. febr. 21. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!