Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire van értelme az...

Mennyire van értelme az életmód váltásnak?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, sajnos informatikával foglalkozom, így elég sokat kényszerülök a gép előtt ülni, emiatt különböző gerinc deformitásaim is vannak (a túlsúlyon kívül)(-fokozott lordosis,scoliosis etc...) viszont ma odacsaptam az asztalra és azt mondtam elég volt ebből az ülő életmódból.... Szerintetek érdemes elkezdenem sportolni?! Mármint már kicsit elkésettnek érzem a dolgot, hogy így kialakultak ezek a gerinc problémáim stb...
2009. szept. 24. 19:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy elkésve és nem veszélyezteted magad ha az orvosoddal konzultálsz arról, hogy milyen fajta mozgásmódot és milyen mennyiségben végezzél. A mozgás nemcsak a hormonrendszernek tesz jót, hanem a csontoknak, a gerincnek is. Van úgynevezett gerinctorna. Konzultálj az orvosoddal, biztos a segítségedre lesz és remélem mielőbb jobb minőségűvé vélik az életed.
2009. szept. 25. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!