Nem birok aludni mit csinaljak?
Figyelt kérdés
egy par napja kezdodott szunet volt a suliban 2 hét es minden nap fent voltam hajnali 5 ig es masnap 2-3 kor keltem ahogy elkozdeodott a suli 1 fele elszeretnek aludni e nem birok csak 3 ora mulva mit tegyek hogy elaludjak ??????????????2013. ápr. 19. 00:36
2/3 anonim válasza:
Én ilyenkor ki szoktam hagyni egy napot. Csak így tudok visszafordulni.
Ne is próbálj elaludni, hanem a következő napot húzd ki valahogy ébren. Este pedig elalszol rendes időben (menni fog, mert addigra nagyon álmos leszel), reggel felkelsz megintcsak rendes időben, és máris meg van oldva.
Olyan ez, mint a jetlag :)
3/3 anonim válasza:
Esti sport, mozgás. Vagy próbálj ki valamilyen gyógynövény alapú altatót, mint a HOVA, Valeriana Relax, Valeriana Harmony, stb... Macskagyökér a hatóanyaga, kettőt kell bevenni elalvás előtt és nagyon jót lehet aludni tőle. Nem okoz se függőséget, se másnapi fáradtságot, és nincs mellékhatása sem, mint a gyógyszereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!