Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nagyon fáj a...

Mit csináljak? Nagyon fáj a fejem, nem birok aludni, gyógyszer meg nincs itthon.

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 00:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezt hívják pechnek:( REggelig csak kibírod, de ezentúl mindig tarts a házipatikában fájdalomcsillapítót!!!
2012. jan. 3. 00:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Abszolút semmilyen gyógyszer nincs?
2012. jan. 3. 00:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Nincs :( Szerintetek ha iszom egy teát, attól jobb lesz egy kicsit?
2012. jan. 3. 00:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Próbáld meg. VAgy szellőztess.
2012. jan. 3. 00:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyszer ugyanígy voltam ,vonaton utaztam, és elviselhetetlenül fájt a fejem. Csak az akupresszúra volt "nálam". Jobb és/vagy bal kezed középső ujjának a köröm két szélénél lévő terüleket nyomkodd. Nekem akkor elmúlt ezzel. Próbáld meg.
2012. jan. 3. 00:39
 6/11 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy késő van, de egy kávé, a koffein miatt lehet jót tenne. Nekem az mindig szokott segíteni. Vagy ha azt nagyon nem szeretnél már inni, keress valami gyógyteát, ha van: kamilla, hársfa tea..

Nyisd ki egy kicsit az ablakot is, engedj be friss levegőt, tegyél hideg vizes borogatást a homlokodra, meg amit írtak masszást,azt is próbáld ki.

Más nem jutott eszembe, remélem tudtam segíteni, jobbulást:)

2012. jan. 3. 00:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Meg kell, hogy ismételjem, amit az előzőleg írtam, mert én ugyanígy jártam a fogfájással /egyik sem jobb hidd el/: MINDIG LEGYEN OTTHON FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ!!!!
2012. jan. 3. 00:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom pesti vagy-e vagy reggel mész-e dolgozni, mennyire laksz jól ellátott környéken, csak azért kérdem mert vannak ügyeletes gyógyszertárak akik éjjel is nyitva vannak.

Most hirtelen nem jut eszembe, de a neten biztos találsz.

Habár ilyenkor kimenni az utcára...

Esetleg taxival.

Ha durvul a panasz esetleg az ügyeletet lehet kihívni. A tudakozóban vagy a mentősök tudnak telefon számot adni.

2012. jan. 3. 00:53
 9/11 A kérdező kommentje:

Ma este fogyott el a fájdalom csillapító, mert anyukámnak is fájt a feje este. Ezentúl két dobozzal veszünk, egyet nekem, egyet neki. :(

Most szellőztettem, a teám is itt hüledezik mellettem. Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat, és a segitséget!!:)

2012. jan. 3. 00:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Jobbulást!
2012. jan. 3. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!