Mit csináljak? Nagyon fáj a fejem, nem birok aludni, gyógyszer meg nincs itthon.
Tudom, hogy késő van, de egy kávé, a koffein miatt lehet jót tenne. Nekem az mindig szokott segíteni. Vagy ha azt nagyon nem szeretnél már inni, keress valami gyógyteát, ha van: kamilla, hársfa tea..
Nyisd ki egy kicsit az ablakot is, engedj be friss levegőt, tegyél hideg vizes borogatást a homlokodra, meg amit írtak masszást,azt is próbáld ki.
Más nem jutott eszembe, remélem tudtam segíteni, jobbulást:)
Nem tudom pesti vagy-e vagy reggel mész-e dolgozni, mennyire laksz jól ellátott környéken, csak azért kérdem mert vannak ügyeletes gyógyszertárak akik éjjel is nyitva vannak.
Most hirtelen nem jut eszembe, de a neten biztos találsz.
Habár ilyenkor kimenni az utcára...
Esetleg taxival.
Ha durvul a panasz esetleg az ügyeletet lehet kihívni. A tudakozóban vagy a mentősök tudnak telefon számot adni.
Ma este fogyott el a fájdalom csillapító, mert anyukámnak is fájt a feje este. Ezentúl két dobozzal veszünk, egyet nekem, egyet neki. :(
Most szellőztettem, a teám is itt hüledezik mellettem. Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat, és a segitséget!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!