Mitől lehet, hogy tegnap nagyon berúgtam, és azóta fél szemere nem jól látok valamint nem érzem az édeset meg a fogaim?
Figyelt kérdés
Szóval nem először iszom és rúgtam be már jobban is. Most kifejezetten nagyon jól esett a pia és jó sok bort megittam. Másnap mikor felkeltem szúrt a jobb szemem, érzékeny volt nagyon a fényekre, és nagyon szarul látok még mindig meg alig érzem az édes ízeket, meg az egyébként gyenge, nagyon érzékeny fogaimmal is a fagyit bírtam harapni. Fura mert ilyent sosem bírtam. Most mi a baj? Azt nem értem a bal szememmel mért látok tökéletesen, a jobbik meg mintha a semmiből hirtelen 2 dioptriát is romlott volna. El fog múlni? 1000 hogy ütés nem érte mert mindenre emléxem annyira nem voltam berúgva. Tudom mi a másnaposság, de ilyen formában sosem jelentkezett alvás után.2013. ápr. 14. 01:04
11/13 anonim válasza:
A megoldás: Ne vásárolj 14 %(V/V) alatti bort. Ami a jelölt értéket eléri, az biztosan szőlőből készül, és nem ipari hulladékból. Évek óta így választok, és elfelejtettem a másnaposság, hányinger, szédülés fogalmát. L.
12/13 A kérdező kommentje:
Szia. :) Jó régen volt a kérdés, mindenesetre köszönöm a válaszod. :) Az az igazság, hogy már nem iszom nagyon bort, inkább sört meg almabort, vagy hasonlókat, de ezt is ritkán, nem piálok én rendszeresen, az ilyen teljes beállások nagyon ritkák. F.
2015. okt. 13. 21:32
13/13 anonim válasza:
"egy bolti olcsó édes vörösbor 12,5%-al."
Szerintem itt van a kutya elásva. Ha már egy vörösbor édes, ott alapból gondok vannak. Pláne, ha olcsó is. Ne igyál szart... A jó vörösbor alapból drágább a jó fehérbornál, én 3000 Ft alatt nem is merek vöröset levenni a polcról. Az igazi, nem pancsolt édes vörösbor meg ritka, mint a fehér (vörös) holló. Mit voltál képes lenyomni a torkodon, La Fiestát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!