A nőgyógyász írhat ki 3 havi fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Vidéki vagyok,felkerültem Pestre,de a háziorvosom vidéki. És sehogy nem tudom megoldani,hogy lemenjek.2013. ápr. 11. 11:24
1/8 anonim válasza:
eleve 3 havi adagokban lehet kapni általában tudtommal, legalábbis én régen amikor szedtem az enyém ugy volt. Egy dobozbna 3 levél volt.
2/8 anonim válasza:
Természetesen. Főleg, mivel a fogamzásgátlók 3 havi kiszerelésűek.
Sőt, akár egy évi adagot is felírhat, csak ebben az esetben a recepteken fel kell tüntetni, hogy mikortól váltható ki.
5/8 anonim válasza:
nőgyógyász hamarabb felirhatja a fogamzásgátlót mint a háziorvos, hiszen mondhatni az ő szakterülete. persze az más kérdés hogy csak akkor tudsz elmenni orvoshoz hogy ha van ideiglenes lakcímed
6/8 anonim válasza:
Bármelyik nőgyógyász felírja neked a 3 havi adagot.
7/8 anonim válasza:
igen. Nekem még fél évit is felírtak, csak a 2. receptre nekem kellett a dátumot felírni
8/8 anonim válasza:
Igen, sőt, ha kifejezetten nem kéred és már szedted, akkor 3 havit szoktak automatikusan felírni, mert olcsóbb és nem kell akkor havonta orvoshoz menni.
Jogilag maximum 3 havit írhatnának fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!