Ez nagyon ciki! de mivan ha komoly bajom van?
Figyelt kérdés
4.-5.osztály óta vették észre rajtam,hogy a leheletem rossz.Engem sosem érdekelt komolyabban mert nem okozott problémát. 6.osztályban pedig mintha nem is lett volna mégcsak rossz se a leheletem.Viszont 6.osztályom nyarán (a 7.-be) minden fél óra óra után haza kellett mennem fogatmosni,mert a dolog ciki volt...akkor még azért mentem fogatmosni,hogy a leheletem ne legyen rossz.De 7.osztály eleje után már oktòber környékén pedig azt vettem észre hogy már nem csak a leheletem a rossz de a körülöttem levö levegö is :/ azota ez így megy,és már irtóra kellemetlen! Nem tudom mit tegyek! Bárhova megyek " jön velem a szag ".( pontosabban belölem ) az 100% hogy tölem jön!Sok ismerösöm van akinek rossz a lehelete,de egyiknek sem lehet érezni a levegöben! Ráadásul nekem a mentolos rágó,cukor,fogmosás stb. egyáltalán nem segít! Halál komolyan! De így nem lehet élni! Mit tegyek? Mi a bajom? Hogy lehet ezt elmúlasztani? Van még rajtam kívül olyan ember akinek lehet érezni a levegöben a rossz leheletet? Istenem...mit tegyek? Mi lehet a baj? Ez gyógyítható? De ez nagyon kínos! Engem ez megbélyegez! Mit tegyek?2013. ápr. 10. 21:16
11/12 A kérdező kommentje:
Nem,kimondottan nem mondta senki nekem.De mivel rengeteg dolog utal rá ezért teljesen egyértelmü! Igen 100%ra biztos vagyok benne!
2013. ápr. 11. 20:07
12/12 anonim válasza:
Az egyik családtagomnak volt hasonló...neki azt mondták, hogy azért volt, mert gyenge az immunrendszere. Szerintem vegyél immunerősítőt és ha attól javul akkor :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!