Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 15 éves lány vagyok, durván...

15 éves lány vagyok, durván pattanásos bőrrel. Hát, dekoltázs egyaránt. Valami tipp? A többi lenn.

Figyelt kérdés
A gond az, hogy a bőröm egyáltalán nem zsíros, száraz típus, néhol normális, de ennek ellenére nagyon sok a pattanásom. Az arcomon még viszonylag "normális mennyiségű", de a dekoltázsam és a hátam eléggé csúnya. És ha ez még nem lenne elég, akkor a hátamon és a dekoltázsamon lévő pattanások nyoma megmarad, miután elszáradt. Annyira ronda, hogy nem merek nagyobb kivágású ruhát felvenni, ill. kényelmetlenül érzem magamat a fürdőruhámban, még mindig "alsómájcát" hordok, hogy eltakarjam a hátam nagyobb részét. Tonikot, bőrradírt használok, de nem nagyon segít. Fontos! 15/L

2013. ápr. 10. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is nagyon sok pattim volt,elmentem a dokihoz írt fel Dalacin C kenőcsöt és teljesen elmúlt.

Próbáld ki :)

21L

2013. ápr. 10. 20:33
 2/5 Napsugar11 ***** válasza:
Van ötletem, de ahhoz a szüleid segítsége kellene, mert nem olcsó, de hatásos. Az esetek többségében a pattanások heg- és mikrohegmentesen eltűnnek, az eredmény viszonylag gyors és látványos.
2013. ápr. 10. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi az az "alsómájca"?
2013. ápr. 11. 08:04
 4/5 A kérdező kommentje:

A kenőcsökkel majd próbálkozom, köszönöm a tippet.

Második válaszolónak: Sajnos most nincs annyi pénzük, hogy ilyen dolgokra költsék.

Harmadik válaszolónak: Trikó. Bocs, amikor írtam, nem jutott eszembe. Ezért is van idézőjelben.

2013. ápr. 11. 17:40
 5/5 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Nagyon problémás bőrterületeim voltak, de kb. 2 hét után nagyon szép lett....
2013. ápr. 17. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!