Lány vagyok, baj ha ennyire szőrös a hasam?
Figyelt kérdés
13éves vagyok,hormonváltozásom lehet vagy miért ilyen szörös?Hogyan tudnám eltüntetni??Segitsetek kérlek:(( És ne csufoljatok ez miatt nem tehetek rola,értelmes válaszokat kérek.köszi:( [link] 2013. ápr. 6. 00:05
1/10 anonim válasza:
Az én hasamon erősebb szőr nő és sötétebb is sokkal, pedig én már nem vagyok kamasz. :) Nyugodj meg, nem vészes.
Én a helyedben nem foglalkoznék vele, de ha mindenképpen zavar akkor gyantázd le, esetleg szőkítsd ki, de semmiképp se borotváld.
2/10 A kérdező kommentje:
Egszer leborotváltam,de nem tudtam,hogy erősödni fog,lehet,hogy az végett lett ilyen?
2013. ápr. 6. 00:13
3/10 anonim válasza:
Nincs kizárva. De ha békén hagyod, akkor egy idő után gyengülni fog ott a szőrzet. :)
4/10 anonim válasza:
Ha egyszer borotváltad, attól még nem erősödött meg :). nekem is kb ilyen, felnőtt nő vagyok, de se engem, se a páromat nem zavarja, egyébként ez szerintem egyéni adottság kérdése. Én nem vagyok egy szőrös fajta,és mégis... De nem feltűnő nálad sem. ha napozol majd nyáron, kicsit talán kiszőkül, mint a haj szokott.
5/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ha mégsem tudsz kibékülni vele, akkor szőrtelenítő krémmel könnyen eltávolíthatod.
6/10 anonim válasza:
Jajj ne! A szőrtelenítő krémet inkább oda ne használd! Lényegében az is olyan mint ha borotválná, igaz hogy annál jobban kíméli a bőrt, de a szőr ugyanúgy erősebben nő vissza mint a borotválástól...
Épp nemrég éltem át az első szőrtelenítőkrémes élményemet. A bajuszomat próbáltam volna, mert elfogyott a gyantám. Azt hittem én hülye, hogy majd mindenestül együtt kijön a szőr, de végülis borostás lettem, mint vmi pasi :(
7/10 A kérdező kommentje:
Most lesz nyár és nem merek bikinit felvenni,akkor nyárig várok és majd napozzak? és ha ilyen lesz epiláljam?Majd szeretnék epilátort vetetni anyuval,mert nehezen türöm ha valamim szörös főleg intim helyeken :)
2013. ápr. 6. 00:27
9/10 valo sam válasza:
Szerintem szép!
Hidd el vannak olyanok akiknek ez tetszik. A többivel ne foglalkozz!
10/10 anonim válasza:
Nekem is szőrös, sőt még a hátam is:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!