Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lány vagyok, baj ha ennyire...

Lány vagyok, baj ha ennyire szőrös a hasam?

Figyelt kérdés
13éves vagyok,hormonváltozásom lehet vagy miért ilyen szörös?Hogyan tudnám eltüntetni??Segitsetek kérlek:(( És ne csufoljatok ez miatt nem tehetek rola,értelmes válaszokat kérek.köszi:( [link]

2013. ápr. 6. 00:05
 1/10 anonim ***** válasza:

Az én hasamon erősebb szőr nő és sötétebb is sokkal, pedig én már nem vagyok kamasz. :) Nyugodj meg, nem vészes.

Én a helyedben nem foglalkoznék vele, de ha mindenképpen zavar akkor gyantázd le, esetleg szőkítsd ki, de semmiképp se borotváld.

2013. ápr. 6. 00:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Egszer leborotváltam,de nem tudtam,hogy erősödni fog,lehet,hogy az végett lett ilyen?
2013. ápr. 6. 00:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kizárva. De ha békén hagyod, akkor egy idő után gyengülni fog ott a szőrzet. :)
2013. ápr. 6. 00:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha egyszer borotváltad, attól még nem erősödött meg :). nekem is kb ilyen, felnőtt nő vagyok, de se engem, se a páromat nem zavarja, egyébként ez szerintem egyéni adottság kérdése. Én nem vagyok egy szőrös fajta,és mégis... De nem feltűnő nálad sem. ha napozol majd nyáron, kicsit talán kiszőkül, mint a haj szokott.
2013. ápr. 6. 00:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ha mégsem tudsz kibékülni vele, akkor szőrtelenítő krémmel könnyen eltávolíthatod.
2013. ápr. 6. 00:22
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Jajj ne! A szőrtelenítő krémet inkább oda ne használd! Lényegében az is olyan mint ha borotválná, igaz hogy annál jobban kíméli a bőrt, de a szőr ugyanúgy erősebben nő vissza mint a borotválástól...

Épp nemrég éltem át az első szőrtelenítőkrémes élményemet. A bajuszomat próbáltam volna, mert elfogyott a gyantám. Azt hittem én hülye, hogy majd mindenestül együtt kijön a szőr, de végülis borostás lettem, mint vmi pasi :(

2013. ápr. 6. 00:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Most lesz nyár és nem merek bikinit felvenni,akkor nyárig várok és majd napozzak? és ha ilyen lesz epiláljam?Majd szeretnék epilátort vetetni anyuval,mert nehezen türöm ha valamim szörös főleg intim helyeken :)
2013. ápr. 6. 00:27
 8/10 anonim válasza:
gyantázd le
2013. ápr. 7. 01:16
 9/10 valo sam válasza:
33%

Szerintem szép!

Hidd el vannak olyanok akiknek ez tetszik. A többivel ne foglalkozz!

2013. ápr. 8. 16:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is szőrös, sőt még a hátam is:(
2018. nov. 27. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!