Szőrös a hasam és a mellem?
Figyelt kérdés
A nagy része még pihe de már vannak feketék is.Mit csináljak??Hogyan tüntessem el??És mért van??2010. jan. 2. 11:22
1/6 anonim válasza:
ha pasi vagy,akkor sehogy,lesz még nagyobb is
ha lány,akkor szökittesd ki,el ne kezdd borotválni
ha sok pénzed van,akkor várj még,és végleges szörtelenités
3/6 anonim válasza:
remélem, azért kérdezed, mert lány vagy, ellenkező esetben nagy gázok lennének az agyi képességeiddel...
nos, mindenkinek pihés, nincs benne semmi gáz. sőt, nekem néha még egy-egy erősebb sötét szőrszál is előmászik, de megölöm szemöldökcsipesszel, és annyi :)
17/L
4/6 anonim válasza:
ha súlyosbodik menj el orvoshoz.elég gyakori tünete ez a PCO-nak.
5/6 anonim válasza:
szinte mindenkinek pihes. van akinek jobban, van akinek kevesbe, de ez teljesen normalis. semmikepp ne kezd el borotvalni. epilator vagy szemoldokcsipesz, esetleg gyanta ha nagyobb teruletrol van szo. 1-2 szal mindenkinel elofordul. ha nagyon szorosodnel, fordulj endokrinologushoz mert jo esellyel hormonalis problema all a hatterben, de ha jol ertem, nalad nincs szo ilyesmirol ugyhogy nyugi es ne borotvald.
6/6 anonim válasza:
Hát sajnos nekem is ez a problémám és én mostanában gondolkodtam pont, hogy orvoshoz fordulok vele. Mert nekem elég erős és mivel lány vagyok nagyon zavar és önértékelési gondokat is okozhat rendesen, legalább is nálam. Én azért szoktam szőkíteni is de az is csak egy ideig jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!