Mitől lehet ha szőrös a hasam és a mellem is? :$
nekem is szoros... de azert messzirol nem latszik a hasamon.. neked ennyire szoros??
amugy, szerintem azert mert mi szoros termeszetuek vagyunk ... :DD 14/L
Bátorkodom beleszólni, mivel genetikus vagyok.
Feltehetőleg az androgén hormonok magasabb szintje okozza a problémát, ami (nem tudjuk miért) napjainkban elég gyakori.
Szerencsére a fiatalok hormonháztartása 16-18 éves életkorra "beáll", az ösztrogén hormonok termelődése ebben a korban már stabilizálódik, úgyhogy magától megszűnik a probléma.
Egyébként ne zavarjon, vannak erre jó megoldások.
Fekete vagy szőke szőrröl beszélsz és sok van?:) kicsi nagy?:) nekem is van a mellemnél meg a hasamnál(mkinek van) de annyira kicsi és világos is(csak nagyon közelről látszik) h észre sem lehet venni..sztem lehet genetikai dolog is h örökölted.
Vagy nem lehet h egyszer neki estél leborotválni?Mert akkor lehet tőle sötétebb színű és erősebb.
Nekem is van a hasamon is, ráadásul elég erős szerintem, én le szoktam gyantázni.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!