Miért fáj a szívem? Normális ez?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és nagyon sokszor érzem azt, hogy szúr a szívem és sokan azt mondják hogy menjek el orvoshoz, néhányan azt, hogy csak azért van, mert növök. Anyukám valami miatt nem enged orvoshoz vagy nem hiszi el. Egy barátom rákeresett és a táblázat feletti tünetek mind igazak rám. Segítsetek, nagyon megrémültem!!!
2009. szept. 22. 16:15
1/3 anonim válasza:
Igenis menj el gyerekorvoshoz! 14 évesen már nem kell szülői kíséret, suli után menj be ha legközelebb úgy rendel. Biztos nincs komoly bajod, tesómnak is volt ilyen problémája kiskamasz korában. Ő kinőtte, szerintem te is ki fogod nőni, de az a biztos, ha lát orvos. Menj szépen el, nem vagy már kisgyerek.
2/3 A kérdező kommentje:
Elmentem orvoshoz. Elküldött vérvételre, tüdőrötgenre és szemészetre. A vérvétel és a tödőrötgen tesztjei negatívak lettek, szemészeten még nem voltam. Akkor most nincs is semmi bajom?
2009. okt. 4. 08:05
3/3 anonim válasza:
Nekem is szúrt sok évig, néha még ma is. Csináltak EKG-t többször is, de semmi. Végül beletörődtem. Olvastam, hogy van ilyen idegi alapon is. Kb. 6-7 éven át nagyon megkínozott, de elég hamar megtanultam, hogy nem lesz tőle semmi bajom. Aztán el is múlt. Néha nagyon ritkán még most is van, de már nem törődök vele. Nem jellemző az infarktusra a szúrás, én úgy tudom, inkább szorító jellegű érzés. De hogy megvígasztaljalak, az is van pszichés alapon:) Persze ki kell vizsgáltatni, de hidd el, szúrhat úgy, hogy nem lesz tőle semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!