Gyakran fáj a szivem körűl. De nem tudom mitől?
Figyelt kérdés
Gyakran (naponta 3-4-szer) szokot fájni a bal oldalon a szivem környékén. A fájdalom 2-3-perctől akár 15- 20 percig is eltart. Néha erős annyira, hogy átsugárzik a hátamra vagy a bal karomra. Voltam háziorvosnál, majd EKG és mellkas röngenen, vérvételen . A vizsgálatok szerint semmi bajom, hiábba mondtam , hogy igenis fáj, az orvos hazakűldött azzal ,hogy próbáljak meg kicsit többet pihenni. Mitől fájhat a mellkasom és mit lehett ilyenkor tenni?2011. nov. 13. 15:41
1/2 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt a problémám plusz még annyi hogy hirtelen elkezd néha kevesen kalapálni azt sikerül pár másodperc után leállítani, de az az orvos ugyanezt csinálta, és nem találtak semmit, azóta eltelt fél év, egyáltalán nem ér stressz. Majd ha meghalok perelnek a többiek, legalább nem fognak talán éhen halni...
2/2 anonim válasza:
nézesd meg magad másik orvossal is.
velem is volt így én pánikbeteg vagyok,a stressztől volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!