Régebben is fájt,de akkor csak bele nyílalt és azt is nagyon ritkán.Most meg nincs olyan hét,hogy ne fájna és fáj másodpercenként,nem rég kb. 2-3 hete kezdődött .Ma reggel is mikor felkeltem (lehet túl nagy lendülettel ültem fel,mert csörgött az ébresztő) akkor is fájt,azt hittem ottmaradok.
Félek,hogy szívrohamom lesz vagy valami,mert szerintem ez nem normális,és a másodpercenként úgy értem,hogy néha ha elkezd fájni csak úgy ni,még ha csak simán ülök (szóval meg sem erőltettem magam) akkor 5-10 másodpercenként fáj,aztán meg elmúlik.
Jövőhéten tudok csak menni orvoshoz,csak kicsit aggódok,hát ha tud valaki mondani valamit
2011. nov. 9. 14:54
2/11 anonim válasza:
Menj el a kardiológiára, csináltass egy kivizsgálást.
2011. nov. 9. 14:55
3/11 anonim válasza:
Ja bocsi, mire kommentáltam, te már írtál egy hozzászólást.
Csak azt tudom mondani, hogy jobb időben megtudni, ha valami baj van.
2011. nov. 9. 14:56
4/11 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, én is kivizsgáltattam, de semmit sem találtak. Elmúlt, nem is gondoltam már rá évek óta. 17-20 éves koromban volt ez, stresszel állhat kapcsolatban, szerintem.
2011. nov. 9. 14:57
5/11 A kérdező kommentje:
Semmi gond,köszönöm szépen,hogy írtál.Jó volna még ezen a héten elmenni,csak sajnos ezen a héten nincs,hogy elmenjek,de jövőhéten mindenképpen :(
2011. nov. 9. 14:58
6/11 A kérdező kommentje:
Szoktam sokat görcsölni,szóval nagyon remélem,hogy csak az a baj.
2011. nov. 9. 15:00
7/11 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen,annyira szurt,nem tudtam levegöt szivni,csak gyengen.Felhivtam az orvososm,azt mondta ez nem a sziv,egy ideg van becsipödve,vettem be egy fajdalomcsillapitot,ibuprofen,es 1 ora mulva elmult.Az erzes igen olyan,telyesen olyan,mintha a sziv szurna.
2011. nov. 9. 15:55
8/11 Hungy válasza:
Ilyen korban sokaknál előfordul ez, nekem is volt, meg a tesóimnak is. Próbáld ki, hogy amikor kezdődik, a kezed felemeled, és hátrahajolsz, amennyire bírsz. Mint amikor a hidat csinálod, de nyilván annyira nem kell. Sokaknál bevált már, azonnal múlni szokott tőle a szúrás.
2011. nov. 9. 16:46
9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2011. nov. 9. 17:04
10/11 anonim válasza:
Ha a szíveddel van gond a szegycsontod vagyis a mellkasi csontod középtájt fáj,szorít és nem jön a levegő.Ha a szíved körül fáj az valójában a bordaközi idegek becsípődése esetleg gyulladása okozza.Fiatal korban ez gyakran előfordul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!