Félek a hányástól ezt hogy hagyjam magam mögött?
Félek attól hogy kitaccsolok. Komolyan. Eszek, és a tudatalattimban már van a kérdés h mi van ha kijön...? már hánytam életemben, nem kellemes de még nem haltam bele, le akarok erről a félelemről szokni. Komolyan, lehetek infuenzás, skarlátos, reumás, vagy tüdőbeteg, vagy akármi, nekem mindegy, ha nem kell hányni, akkor nem félek tőle......
segítsetek légyszi, hogyan hagyjam ezt a félelmet magam mögött...? ( nem kell beoltani ezért.)
Köszi!
Asis/16
Énis nagyon félek tőle.. De.. én jobban félek a hányingertől. Mert engem a hányás nem is zavar, de annyira utálom az elötte lévő hányingert. Annyira kínoz és valamikor már épp azt akarom hogy hányjak.
Szerintem gondolj bele hogy a hányás egy természetes folyamat mint pl.: a tüsszentés. Nekem ez beválik, meg ha hánysz, utána tök jól fogod érezni magad. ;)
olyan jó látni, hogy nem csak én vagyok ezzel így..
nagyon félek és én akkor is, ha más hány, ezért nem megyek legtöbbször házibuliba. nagyon elegem van már, ezért elmegyek pszichológushoz.
14 éves lány vagyok. és 10-11 éves korom körül odáig fajult ahejzet hogy hisztizetem, nem ettem egész nap semmit és tényleg öklendeztem az idegességtől. persze nem jött semmi.
nekem a pszihológus segített. rengeteget. ugyan most is hányingerem van rettentően ezért kerestem rá a googleba. és még mindig félek tőle. de már nem napi szinten csak akkor ha tényleg hányingerem van. ezt még most se tudom legyőzni hogy ebben a helyzetben ne féljek:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!