Félek attól hogy kitaccsolok. Komolyan. Eszek, és a tudatalattimban már van a kérdés h mi van ha kijön...? már hánytam életemben, nem kellemes de még nem haltam bele, le akarok erről a félelemről szokni. Komolyan, lehetek infuenzás, skarlátos, reumás, vagy tüdőbeteg, vagy akármi, nekem mindegy, ha nem kell hányni, akkor nem félek tőle......
segítsetek légyszi, hogyan hagyjam ezt a félelmet magam mögött...? ( nem kell beoltani ezért.)
Nekem is ez a bajom mint neked... nekem még nem sikerült túl lépnem rajt...
2009. szept. 22. 13:41
2/13 anonim válasza:
figyi, ha egészséges vagy, a kaja nemfog kijönni belőled. csakúgy nem hányja össze magát az ember. olyanokat egyél, amiket eddig, így tuti h nemfog kijönni belőled.
a betegség miatt sem kötelező hányni. ha nincs magas lázad, nemfogsz hányni.
ezt tartsd szem előtt, h az ember nem hányik csakúgy, magától, minden ok nélkül.
2009. szept. 22. 13:50
3/13 anonim válasza:
Én ugyanettől félek és kiderült, hogy pánikbeteg vagyok. Azóta nyugtatót szedek és semmi bajom.
2009. szept. 22. 13:50
4/13 anonim válasza:
nekem is volt ilyen problémám fiatalabb koromban, de olyan 18 éves korom környékén kinőttem...
nem kellemes érzés, de túl lehet élni és szerencsére viszonylag ritkán fordul elő
2009. szept. 22. 14:04
5/13 anonim válasza:
Ez egy fóbia, van is valami tudományos neve, de most hirtelen meg nem mondom neked :P A hányástól való félelem. Ha úgy érzed, hogy komolyan zavar, és korlátoz valamiben, akkor fordulj pszichológushoz! Ha nem, akkor hagyd a francba, a fóbiákat elég nehéz kikezelni, persze néha muszáj.
2009. szept. 22. 14:28
6/13 anonim válasza:
Én is féltem régen (20 éves lány vagyok). Nem akartam soha beteg lenni,mert mi lesz, hogyha hányom kell majd.
De ha tényleg beteg vagy és kijön,aminek ki kell, utána tök jó érzés, mert jobban érzed magad.
Amúgy a piálástól-bulitól "szoktam hozzá" a hányáshoz. Nem minden alkalommal rókázok persze, hanem mióta bulizok, kb 4-5 éve 3-4x hánytam. Sokkal jobb utána és ezzel tényleg leszoktam a félelemről. Nem azt mondom,h menj és igyál, csak nekem így sikerült, pedig azt hittem, mindig félni fogok tőle.
2009. szept. 22. 14:33
7/13 anonim válasza:
az oldaladon, a fekete alapon kék betűk (a szerkesztőről résznél) nemtúl jó ötlet, mivel nehéz olvasni. fehéret, vagy pirosat válassz, és ne élénket.
2009. szept. 22. 14:40
8/13 anonim válasza:
Én már évek óta ebben szenvedek.Nincs nap hogy ne legyen hányingerem mert annyira félek tőle hogy ez jár az eszembe mindig.Szedem a deadelont pedig sokszor csak bepánikolok.De hidd el már nagyon belefáradtam ebbe én is.Nagyon irigylem azt akinek nincs ez a baja mert el se tudja képzelni hogy milyen rossz.Szeretném ha elmúlna de eddig még nem jöttem rá mit tegyek:((aki írta hogy nyugtatót szed írja már meg a nevét)köszike
2010. jan. 12. 21:53
9/13 anonim válasza:
én is félek de minden ok nélkül nem hánysz. ha pedig betegség miatt akkor pedig már örülni fogsz hogy megkönnyebbültél
2011. jan. 2. 15:28
10/13 anonim válasza:
kicsit megkésve, de nekem is ugyan ez a bajom, és már nagyon elegem van belőle, hogy nem tudok felszabadulni, és nem tudom jól érezni magam, egyszerűen bele őrülök...:/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!