Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok aludni?

Marcsi1978 kérdése:

Nem tudok aludni?

Figyelt kérdés
kb 1 hónapja éjjel csak forgolódok és nem bírok aludni!!! ez lehet depresszió??

2013. ápr. 8. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Az tél/nyár váltás is elősegítheti ezt.

Egyéb tünet? Fülzúgásod van?

2013. ápr. 8. 14:13
 2/9 A kérdező kommentje:
nincs fülzúgásom csak annyi van hogy forgolódom jobbra balra éjjel sokszor lever a víz!a tv nem köt le és nem tudok aludni!és ez megy kb 1 hónapja és nem tudom mit csináljak gyógyszereket nem akarok szedni altató stb
2013. ápr. 8. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Nézegesd van e frontérzékenységed. Mindig figyeld meg magad mikor hogy érzed magad. Ételt mit eszel. Naplót is vezethetsz.

Most olvastam egy olyat elalvásnál segíthet egy kis mézestej. Megérhet egy próbát.

Emésztés rendben?

2013. ápr. 8. 14:57
 4/9 A kérdező kommentje:
emésztési gondok rendben de mostanában az idegeim kezdik felmondani a szolgálatot és nem tudom ez összefüggésben lehet e az alvászavaral mert eddíg nem volt ilyen gondom
2013. ápr. 8. 15:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet összefüggésben. Nehézfém problémád lehet.
2013. ápr. 8. 15:50
 6/9 A kérdező kommentje:
mi az anehézfém probléma??
2013. ápr. 8. 16:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Mikor a benned felhalmozódott nehézfémek már problémákat okoznak. Eslősorban idegi problémákat.

Ezeknek a már nagyon komoly fázisai olyanok is lehetnek mint pl autizmus (higany), alzheimer (aluminium) stb... pánikbetegség, szocfób...

De ezek csak a komolyabb mérgezés esetén. Általánosabb esetben simán ingerlékenység, frontérzékenység, elektromágnesestér érzékenység, koncentrációhiány, stb okozói is.

2013. ápr. 8. 16:20
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)de jóó lenne ha egy orvos is látná ezeket a sorokat v egy olyan aki hasonlókkal küzdd!!mert ennek szerintem komoly oka van sajna csak nem tom mi mert alabba reggel úgy kelek fel h mi értelme van az életemnek? v a kapcsolatomnak nem látok kiutat aki tud lelkiekben segítssen!
2013. ápr. 8. 16:58
 9/9 A kérdező kommentje:
lehet 1 vagy 2 szó lelkileg segít:)
2013. ápr. 8. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!