Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet "kényelmesen"...

Hogyan lehet "kényelmesen" aludni fekvő gipszben?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek fekvő gipszben van a lába és nehezen tud aludni e miatt. Nincs valakinek tapasztalata ebben? Esetleg valami hasznos megoldása?

2013. ápr. 2. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Én harmadikos voltam amikor eltört a lábam. Borzasztó érzés. Tegyen a lába alá puha párnát. Ha kell többet is. Nekem általában az segített. Persze nehéz volt aludni, de sikerült, és kényelmes is volt. A lényeg hogy ne lógassa a gipszes lábát! Azzal csak ront a helyzetén.
2013. ápr. 2. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én most épp fekvőgipszben nyomom az ágyat úgyhogy van benne sajnos némi tapasztalatom :D

Nekem az a szerencsém hogy háton fekve alszom többnyire ami most jó, mert a gipszem a fenekemig ér nem tudnék benne hasra fordulni. Nekem párnák van alárakva úgy nem fáj, meg viszonylag kényelmes is. Aludni tudok vele.

Próbálja meg párnákkal ő is kényelmesen kipányvázni magát a gipszben.

2013. ápr. 3. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, hogy hosszú vagy rövid gipszről van-e szó.

Rövid gipszben nekem úgy volt a legkényelmesebb, ha azon az oldalamon feküdtem, amelyik lábam be volt gipszelve. A gipszes lábamat viszonylag kényelmesen ki tudtam nyújtani, a másik lábamat meg felhúztam (amúgy is szeretek összegömbölyödve aludni). Esetleg rakhatsz a lábad alá egy párnát, hogy a gipsz pereme ne nyomja a lábadat.

Térd feletti gipsznél marad a háton fekvés + a párnák a lábad alá.

2013. ápr. 3. 20:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Rövid térd alá érő gipszről van szó

2013. ápr. 3. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!