Ez a kis rövid video igaz lehet a H1N1-ről? Mi a véleményetek róla?
De azért a kötelező védőoltásokat te is megkaptad, nemigaz?
(Azzal egyetértek, hogy a túlzásba vitt gyógyszerfogyasztás káros a szervezetre, de itt ugye elsősorban az oltásokról van szó...)
mindig voltak és lesznek is járványok, teljesen fölösleges ellene oltani, ha veszélyes, ha nem. több bajod lehet az oltásból mint a nem oltásból.
egyébként pedig igenis az oltás egészségtelen, nekem 13 éves koromig teljesen problémamentes volt a ciklusom, akkor megkaptam egy kötelezőt (hepatitis ellen) és utána rendszertelenné, kegyetlenül fájdalmassá vált és dőlt belőlem a vér. hogy mást mit tett tönkre, nem tudom, de legyen ennyi elég.
NE oltasd be magad, akár igaz, akár nem igaz. a saját tapasztalatomból tudom, és én sem fogom beoltatni magam.
David Icke amúgy nagy név és megbízható. ha meg nem, akkor is van elég okod tartani magad ahhoz, amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!