Fogorvos. Fáj? (túl rövid kérdés)
Sziasztok!
Holnap megyek fogorvoshoz,még nem tudom mit fog csinálni.Állítólag nincs sok baj a fogammal(kb.egy hónapja volt,és semmit sem szólt a rossz fogaimra),de kicsit izgulok,először rossz a fogam.A kérdés,hogy ti izgultok-e és hogy vezethetem le a félelmem?
http://www.youtube.com/watch?v=20IQ-eZpg6o&feature=related
így egyszerűbb és látod hogy 1 másodperc az egész nem? no para
Semmi olyan nem fog történni, amibe belehalnál, vagy fájdalmas lenne. Fogalmam sincs, mit fognak veled csinálni, ha nincs nagy gond, akkor legfeljebb kapsz egy tömést, de az azzal járó fúrást sem érzed, mert érzéstelenítenek.
Utána muris lesz majd, hogy amíg tart az érzéstelenítő hatása, ferde lesz a szád, mert zsibbadni fog :-D
Engem még fogorvos sosem bántott, nem okozott fájdalmat, de úgy félek tőle, mint az ördögtől :-D Ne kérdezd, miért, még egyszer sem volt rossz élményem. Viszont te ne kövesd a példám, egy csomóan vannak, akik nem félnek és joggal, mert tényleg nincs rá semmi ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!