Lehet hogy asztmás leszek?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. allergiás vagyok növényekre, ezektöl tüsszögök, folyik az orram és bedugul. ezenkivül allergiás vagyok a madártollra, ettöl fulladozok.
de szokott lenni olyan, hogy nagyon nehzen kapok levegőt. és ez bárhol előfordul iskolába, otthon.. nemtudom mitöl van. van hogy csak néhány óráig tart, de van hogy több napig. néha csak enyhén, néha erősebben.
lehet hogy asztmás leszek? és ha igen, abba bele lehet halni?
2009. szept. 21. 20:29
1/2 anonim válasza:
Nem hinném hogy belehalnál, de mindenképpen mond el anyukádnak, hogy miket érzel mostanában, és ő biztos tudni fogja a következő lépést.
2/2 anonim válasza:
valószínű igen, és nem lehet belehalni. asztmás vagyok, kezelni kell, a dolog negatív oldala, hogy a magyar orvostudomány csak szteroidokkal tudja kezelni :(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!