Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi Bajom van? Asztmás vagyok?

Mi Bajom van? Asztmás vagyok?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta futásnál, focinál, kosárlabdánál, evezőgépen evezésnél, mindig elég könnyen/korán elérem azt a fokot amikor már nagyon nehezen lélegzek. Nehezebb venni a levegőt, mert úgy érzem mintha a légcsövem vhogy összeszűkülne v nemtom, meg elkezdenek a hangszálaim vhogy úgy "bedurranni" hogy akaratomon kívül vmiért hangosan veszem a levegőt, és nem tudom megszüntetni. Kb olyan mint amikor kiskoromban néha kruppos voltam, csak itt a beszédhangom nem változik meg.

Tesi órán ilyen feladatoknál mindig előjön ez, pl.: nemrég kosárlabdázáskor kb. 5 perc után a(z elég nagy) terem túlsó sarkából is hallani hogy minden egyes lélegzetvételemet, mikor a többiek még csak nem is fáradnak.

Nem tudom hogy az állóképességemmel van e a baj.Nyár végén és évelején ahányszor csak volt időm rá bicikliztem többnyire két-kétésfél órákat (néha ott is előjött ez a gond), tehát nem vagyok eltunyulva, általában ha nem vagyok edzésben előbb kezd el fájni az oldalam futásnál mint hogy ez előjönne.

Mi ez egyáltalán? Asztmás vagyok? Vagy mi ez? Lehet ezen vmit változtatni? Elvileg kérhetek emiatt tesiből részleges felmentést?. 17/F

2011. szept. 28. 20:48
 1/1 anonim ***** válasza:
orvoshoz menj el, ez tipikusan olyan, amire itt nem fognak válaszolni
2011. szept. 29. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!