Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért halálos a heroin?

Miért halálos a heroin?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mi okoz az összetevői közül halált? Milyen hatása van a szervezetben a mámoron kívül?

2013. ápr. 6. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
19%

A heroin is, mint minden drog méreg, nagy mennyiségben halált okozhat.

A hatásai a következőek:

•feldobottság

•szájszárazság

•bôrpír

•álmosság, bódultság

•beszûkült pupillák

•lelassult légzés és szívverés

•viszketés, kimondottan az orr környékén

•hányinger, illetve hányás

•székrekedés

•az immunrendszer gyengülése betegségekkel és fertôzésekkel szemben

•személyes szükségletek, mint tisztálkodás és étkezés elhanyagolása

2013. ápr. 8. 12:48
 2/7 anonim válasza:
68%

Hát ez eléggé copy-paste-es wiki válasz volt...

Herkát még sosem próbáltam, mert rendkívül ijesztő drog, de nem öl meg... Ez egy baromság. A herkások két dolog miatt hallnak meg.

1. A dealer spúr vagy csak szimplán tudja hogy a herkások hülyék, és bármit betolnak amiben van egy kis herka, ezért felütik minden szarral ami aztán tényleg megölhet idővel.

2. A herka tudtommal a legerösebb függöséget alakitja ki, mint fizikai mint pszikai. Ebböl kifolyólag a függö ugymond eligénytelenedik, eladja a cuccait, hogy tudjon venni herkát, söt azt hiszem mintha az éhséget is elnyomná, igy asszem az is közre jáccik hogy nem esznek sokat. Meg amugy sem kajára költenék a pénzt... De a éhséges csak rémlik abba nem vok tuti.

Remélem segitett. Ha ki akarod próbálni szerintem ne :D

2013. ápr. 13. 03:52
 3/7 anonim válasza:
96%

Ha jól tudom alapjáraton a heroinpor fehér. Amit meg megvesznek és belőnek barna... Tehát rendesen keverik mindennel. Jobb esetben cukor, koffein ilyesmi rosszabbik esetben patkányméreg, hintőpor gyakorlatilag bármi. Ezért (is) veszélyes. Talán a Trainspottingban olvastam, hogy magában a heroin nem csapja szét a szervezetedet. Csak a sok méreg ami még mellette van.

Ne próbáld ki szerintem. Engem is nagyon érdekel de nem. I choose life. :)

2013. ápr. 13. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A heroin túladagolás a legtöbbször úgy öli meg az embert hogy légzésbénulást okoz és tulajdonképpen fulladás végez az emberrel de ebből semmit nem érzékel. Előfordul néha szívmegállás is, de ez ritkább mert általában a légzésbénulás hamarabb végez azzal aki túllövi magát.
2013. ápr. 17. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
lassítja a légzést és ahogy a felettem lévő írta légzés bénulást okoz. leginkább az öli meg a heroinost, hogy tegyük fel valamilyen körülmény miatt egy ideje nem szúrt (kitisztult kicsit, börtön, kórház akármi lehet) és utána ugyan azt az adagot amit mielőtt abba hagyta beadta magának és elszokott attól a mennyiségtől a szervezete és bumm. esetleg az is lehet hogy a dílernél a megszokottnál erősebb anyag volt és akkor is mennyiség probléma volt magasabb volt a tiszta hatóanyag. illetve ahogy írták valóban nem tudni mivel van ütve. legjobb barátomnak leállt a légzése még visszatudták hozni a mentők (kb 2 héttel ezelőtt) azonban azóta is kómába van.
2013. ápr. 23. 02:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Úristen, szegény! Jobbulást neki!
2013. ápr. 24. 16:23
 7/7 anonim ***** válasza:
A hero túladagolásban simán meg lehet halni
2023. máj. 3. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!