Shiroku kérdése:
Hogyan hat a heroin az első használatnál?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, természetesen eszem ágában sincs kipróbálni vagy bármi hasonló. (Egy történetet írok, és szeretnék pontosabban tudni a hatásairól.)
Egészen pontosan az érdekelne, hogy mit él át az az ember, aki életében először használja a szert, és hogy a hatás elmúlása mivel jár együtt? (azonnal megjelennek az elvonási tünetek? ha igen, akkor mik azok egészen pontosan, és mennyi ideig tartanak?)
Előre is köszönöm!
2013. febr. 12. 17:39
1/10 anonim válasza:
Nem bírnám leírni még ha le is bírnám akkor sem úgy értelmeznéd ezt vagy tapasztalod vagy nem én inkább azt javaslom ne tapasztald meg eszedbe se jusson
2/10 A kérdező kommentje:
mondtam, hogy nem áll szándékomban kipróbálni, meg van róla a magam véleménye. csak érdekel
2013. febr. 12. 17:52
3/10 anonim válasza:
Nem a heroinnal van a baj, és nem is a drogokkal, függetlenül attól hogy legális vagy illegális, a buta tudatlan könnyen megvezethető és tájékozatlan emberekkel van a baj...
4/10 A kérdező kommentje:
már megtudtam, kösz :D
2013. febr. 16. 13:14
6/10 A kérdező kommentje:
xD megkérdeztem az orvos nagymamámat, de kösz a feltételezést.
2013. febr. 16. 21:40
7/10 anonim válasza:
és az elmondásából tudod milyen ? próbáld meg elmagyarázni egy embernek az édes ízt úgy hogy még sosem evet édeset...
8/10 A kérdező kommentje:
Jézusom, elegem van. Komolyan. Feltettem egy kérdést, és ennyi az egész. Ha nem vagy képes rá értelmesen válaszolni, legalább hagyjál békén az idiótaságaiddal és a gyerekes beszólásaiddal, mert kifejezetten dühítő az ítélkezésed, főleg anélkül, hogy fogalmad lenne arról, miért kérdeztem pontosan. A továbbiakban nem fogok válaszolni semmilyen hozzászólásodra, mivel még a kémiakönyvem is jobb ennél.
2013. febr. 18. 21:26
9/10 anonim válasza:
elsőre sokaknak nem jön be össze hánnyák magukat és rosszul lesznek ,a cigi is mikor először kipróbálod nem jön be rosszul leszel úgyan így van ez a drogokkal is ,van akinek elsőre jó van aki pedig csak rosszul lesz az ilyen ópiátokat próbálgatni szokták és egyszer csak bum beüt és már élvezed is
10/10 anonim válasza:
Bár elkéstem a válasszal, de valami ilyesmi:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!