Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan hat a heroin az első...

Shiroku kérdése:

Hogyan hat a heroin az első használatnál?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdezem, természetesen eszem ágában sincs kipróbálni vagy bármi hasonló. (Egy történetet írok, és szeretnék pontosabban tudni a hatásairól.)

Egészen pontosan az érdekelne, hogy mit él át az az ember, aki életében először használja a szert, és hogy a hatás elmúlása mivel jár együtt? (azonnal megjelennek az elvonási tünetek? ha igen, akkor mik azok egészen pontosan, és mennyi ideig tartanak?)

Előre is köszönöm!

2013. febr. 12. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem bírnám leírni még ha le is bírnám akkor sem úgy értelmeznéd ezt vagy tapasztalod vagy nem én inkább azt javaslom ne tapasztald meg eszedbe se jusson
2013. febr. 12. 17:47
 2/10 A kérdező kommentje:
mondtam, hogy nem áll szándékomban kipróbálni, meg van róla a magam véleménye. csak érdekel
2013. febr. 12. 17:52
 3/10 anonim ***** válasza:
2%
Nem a heroinnal van a baj, és nem is a drogokkal, függetlenül attól hogy legális vagy illegális, a buta tudatlan könnyen megvezethető és tájékozatlan emberekkel van a baj...
2013. febr. 12. 18:05
 4/10 A kérdező kommentje:
már megtudtam, kösz :D
2013. febr. 16. 13:14
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
mert annyi eszed van..
2013. febr. 16. 17:26
 6/10 A kérdező kommentje:
xD megkérdeztem az orvos nagymamámat, de kösz a feltételezést.
2013. febr. 16. 21:40
 7/10 anonim ***** válasza:
58%
és az elmondásából tudod milyen ? próbáld meg elmagyarázni egy embernek az édes ízt úgy hogy még sosem evet édeset...
2013. febr. 18. 20:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Jézusom, elegem van. Komolyan. Feltettem egy kérdést, és ennyi az egész. Ha nem vagy képes rá értelmesen válaszolni, legalább hagyjál békén az idiótaságaiddal és a gyerekes beszólásaiddal, mert kifejezetten dühítő az ítélkezésed, főleg anélkül, hogy fogalmad lenne arról, miért kérdeztem pontosan. A továbbiakban nem fogok válaszolni semmilyen hozzászólásodra, mivel még a kémiakönyvem is jobb ennél.
2013. febr. 18. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
elsőre sokaknak nem jön be össze hánnyák magukat és rosszul lesznek ,a cigi is mikor először kipróbálod nem jön be rosszul leszel úgyan így van ez a drogokkal is ,van akinek elsőre jó van aki pedig csak rosszul lesz az ilyen ópiátokat próbálgatni szokták és egyszer csak bum beüt és már élvezed is
2013. febr. 22. 22:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Bár elkéstem a válasszal, de valami ilyesmi:

[link]

2013. júl. 24. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!