Hatodikos vagyok, holnap kapunk oltást, de én nagyon félek az oltásoktól. Mit tegyek?
Valamilyen MMR oltás lesz.
Mennyire fáj?
Meddig tart, amíg beadják?
A vérvételt pl. bírom, de az oltásoktól irtózom.
Mit tegyek?
engedd el a karod, szóval csak lógasd a semmibe, és úgy lehet hogy meg sem fogod érezni:D
komolyan, én is úgy szoktam, hogy teljesen elengedem a karomat, és néha már csak azt veszem észre hogy az orvos rányomja a kezemre a vattát
Na, akkor nyugodj meg, mert az oltást kicsit sem fogod érezni, a vérvétel sokkal kellemetlenebb!
Kb. olyat érzel majd, mint egy szúnyogcsípés (ezért kár pánikolni!)...
Gondolj arra, hogy SZUPERMAN / SZUPERCSAJ vagy, akin nem fog senki ereje!!!... 8-[]
Mit neked egy szúnyogcsípés?!
Különben, aki rinyál az oltásoknál, azt a többiek ki szokták csúfolni és az rémesen kellemetlen, utána egész évben őt cikizi majd mindenki...
Mutasd meg, hogy te vagy az egész osztályban a legbátrabb!!! :D
én nyolcadikos vagyok és mi is kapunk holnap oltást :( hepatitis B-t... félek tőle én is, de túl kell élni, mert ugye megbüntetnek, ha nem adják be :)
hatodikban mi kettőt is kaptunk... nem volt vészes :) másfelé néztem és szinte elfelejtettem hogy most épp mit is csinálnak a másik karomon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!