Miért fél egy csomó ember a vérvételtől, meg az oltásoktól?
Én csak a vérvételtől félek, mert általában rosszul vagyok utána, elájulok stb. Meg az olyan izé érzés, hogy a "véremet szívják", nem? :)
A sima oltásoktól nem parázok, sem a fogdokis szuritól, semmitől.
Oltás előtt én is állatira parázok, rettenetesen félek, izzadok, felmegy a vérnyomásom.
De van 3 tetoválásom, ezek közül az egyik teljes felkaros, vagyis párezer tűszúrás már ért..de az oltás az oltás :)
oltástól nem félek. még most sem, pedig volt egy szörnyű sztorim. A nő beleszúrta a tűt, kihúzta mert nem jó helyre bökte. Utána beszúrta elkezdte nyomni, és arra lettem figyelmes, hogy BUMM és pofonfröcskölt az oltóanyag :S 3.ra sikerült neki.... de még mindig nem félek tőle, csak attól a zombi nőtől. utána meg szédültem, a méter széles ajtón úgy kellett kisegíteni, annyira szédültem, nem is láttam semmit XD
a vérvételtől félek, mert múltkor 11x (!!!) böktek meg, én meg elájultam. na ez asszem nem semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!