Anita_Nita kérdése:
Milyen beteg a barátnőm?
Figyelt kérdés
Azt mondták h ez egy betegség de én nem nagyon hiszem el. Mindig magára hívja fel a figyelmet eléggé durva módokon. Először azt csinálta h elkezdett bevenni egy csomó gyógyszert a suliba és így mindenki vele foglalkozott. Mostanság arra szokott rá h pörög ezerrel le se lehet lőni és egyik pillanatról a másikra be depizik, sír és vagdossa magát... Így végig a közép pontba van. Most meg azt csinálja h hazudgál, mindenkit ellenem uszít, és kavarja a szart és most így is rá figyel mindenki. Ezt nem értem. Ez tényleg egy betegség??2013. ápr. 4. 18:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem sürgősen pszichológushoz kellene mennie a barátnődnek, ha vagdossa magát. A szüleinek már régen lépnie kellett volna!
Ez egy betegség, csak nem a testével, hanem az agyával van a baj. Bár nem vagyok pszichológus, de ilyesmi tüneteket mutatnak a bipoláris személyiségzavarban szenvedő emberek is.
2/2 anonim válasza:
Bipoláris zavara van valószínűleg. Nekem is az van, csak én fiú vagyok és én nem vagdosom ugyan magam, de én is olyan vagyok, hogy egyszer pörgök, máskor megy teljes padló. :/
Szakemberhez kéne fordulnia, mert ebből egyedül nem lehet kijönni, ha meg nem kezelik, romlik is.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!