Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lehet a bajom?

Szerintetek mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ezt így nem lehet megállapítani csak annyit szeretnék hogy ez elfog múlni vagy inkább menjek el orvoshoz?

Tüneteim: tegnap óta fáj a fejem és ez attól függ hogy hogyan mozgok pl.: ha lehajolok akkor nagyon elkezd fájni, és hányingerem is van, az éjjel folyamán már hánytam is.

Létszíves normális válaszokat! :)

2013. ápr. 4. 07:20
 1/5 anonim ***** válasza:
A szokatlan fejfájásokkal mindig el kell menni orvoshoz! Okozhatja agyi érgörcs,de daganat,aneurisma is. Ki kell vizsgálni!
2013. ápr. 4. 07:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet ez egy egyszerű migrén is.Nekem is szokott lenni és olyankor ha mozgok, vagy hajolgatok, az fokozza a fájdalmat és hányingerem is szokott lenni, bár éppenséggel nem hányok.

Nos, szerintem egy fájdalomcsillapító még nem árthat.Ha az használ, akkor szerintem nincs nagy baj, de ha semmiképp sem múlik, akkor mindenképp orvoshoz kéne menni.

2013. ápr. 4. 07:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet arc-vagy homloküreg gyulladás is, akkor is nagyon fáj lehajláskor. Nem voltál náthás, nincs eldugulva az orrod?

Ha nem múlik, menj el a háziorvoshoz.

2013. ápr. 4. 08:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mostanában nem voltam náthás.
2013. ápr. 4. 09:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet,h most kezdődik Nálad és ezután fejfájós,migrénes leszel.De ahogy már írtam,minden fejfájósnak legalább egyszer kell neurológiai, esetleg MR vizsgálat!
2013. ápr. 4. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!