Mit tegyek? Sok energiaitalt ittam.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma vettem magamnak a boltba 4dragster energiaitalt. A hasam csikar. És nem tudok aludni. A szívem nagyon gyorsan dobog és néha fáj aztán elmúlik.! Mi tegyek? L/152013. ápr. 4. 00:43
12/13 anonim válasza:
nem tudom ti miröl beszéltek, 200 forintos italt ajállgatni mi ez már?
28 vagyok, 14 eves korom ota iszom az energia italokat, napi 2 monster az mindig megvan de mellette van pár burn, a hellt ne igya senki mert szét megy a gyomra ha valaki sokáig issza. De a birn az telljesn jo es a monster is, van hogy 3 monster 2 burn vagy 2 monster 3-4 watt egy nap ezt iszom es nem erzek tőlük semmi ilyen hulyeseget hogy ki ugrik az agyam meg ne tudnék aludni, pedig jo reg ota iszom es mar az osszeset ittam, persze az ilyen száz forintos vackokat meghagyom annak akinek tökmindegy, nekem csak a monster es a burn a legjobb. ha megszünne a monster én öngyilkos lennék az ezer százalék, az életem értelme ez és enélkül szar lenne az egész világ
13/13 anonim válasza:
#12 Remèlem, nem kaptál szivrohamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!