Mit tegyek? Sok energiaitalt ittam.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma vettem magamnak a boltba 4dragster energiaitalt. A hasam csikar. És nem tudok aludni. A szívem nagyon gyorsan dobog és néha fáj aztán elmúlik.! Mi tegyek? L/152013. ápr. 4. 00:43
1/13 anonim válasza:
Először is: máskor nem legyél ilyen agyatlan hülye, az energiaital nem szomjoltásra van kitalálva. Még napi szinten sem ajánlott, pláne nem napi 4. Mi a szarnak kell neked 15 évesen ilyen szarokkal mérgezned magad? Trendi?
Most pedig igyál ásványvizet (ne bubisat!) vagy gyenge gyümölcsteát, szellőztesd ki alaposan a szobádat, az oxigén jót tesz, feküdj le és ne foglalkozz a többivel, ne azt figyeld, hogy mid mit csinál.
Belehalni nem fogsz, de ha már ilyen ostobaságot csináltál akkor ezt ki kell bírnod.
2/13 anonim válasza:
meg talán menj a wc elé és történjen meg az aminek meg kell történnie
3/13 anonim válasza:
Túladagoltad a koffeint és a taurint. Elsőnek igaza van, ne légy még egyszer ilyen hülye! Ha nagyon rosszul érzed magad, akkor menj el az ügyeletre!
4/13 anonim válasza:
Ritka szar energiaital-fajta az!Nem lesz bajod,feküdj le,és pihenj,igyál tejet!Max 1-2nél ne igyál többet naponta-nekem ismerősöm szivrohamot kapott amiatt,bár neki hosszú időn keresztül tízszerese volt a koffeinadag,amit te megittál,komolyan!Sajna én is szeretem ízre,van viszont egy-két olyan márka,amelyikbe kevesebb a koffein,így nem olyan gáz!Van a fél literes gilroy,200ft körül van,annyi koffein van benne,mint egy kicsi dobozban!A hell-t meg nem ajánlom,meg a burn se,nem tudom ittal-e már olyat,de az tényleg kwára megdobogtatja a szivet,pár korty után!
5/13 anonim válasza:
Ja,az ismerősöm bele is halt,elég fiatalon,szóval ne nagyon nyomatsd,ha kibírod nélküle
6/13 anonim válasza:
Az ismerősöd súlyos szívbeteg volt, azért halt meg.
Igyál folyadékot, menj el wcre aztán megvárod, amíg a májad szépen kiüríti a koffeint, csak bírd ki a másnapot, mert hulla fáradt leszel.
7/13 anonim válasza:
Nem,nem volt szívbeteg,egyáltalán semmilyen súlyosabb betegsége se volt!!!
8/13 anonim válasza:
Sose fogod megtudni, de hidd el, hogy nem ettől halt meg.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat már jól vagyok, csak nem nagyon tudok meglenni energiaital nélkül. Már régóta iszogatom, csak van amikor túlzásba esem . Ja és nem azért iszom mert "trendi" hanem mert jó az íze meg egy sok bajom van így ezzel próbálok lehiggadni.
2013. ápr. 13. 14:31
10/13 anonim válasza:
szia, nem tudom olvasod-e még ennek a kérdésnek a válaszait, de ugyanolyan korban vagytok mint te. én hamar észre vettem hogy nagy árulás ez az egész dolog, mert csak az íze miatt lehet inni. semmi másra nem jó, talán kicsit feldobja a napod. én észre veszem néha a megnövő szívdobogásom, és elég nagy sz*pás. tudom nem könnyű elengedni az energiaitalt, de ez nem olyan mint a ciki, kis akarattal legyőzhető. ha van fölös 100-200 forintod, valami rostos üdítőt vegyél inkább, stb. hidd el, nagy szopás és rossz vége lesz, én leálltam vele. remélem segíthettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!