Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem pihentető az alvás....

Nem pihentető az alvás. Valami tanács?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nagyon rosszul alszom. Pontosabban az alvással nincs gond, viszont szinte az egész éjszakát végigálmodom hülyeségekkel, állandóan aktív vagyok álmomban, megyek, futok, tevékenykedek, és ha pl. felébredek, tisztán emlékszem mindenre, nagyon valóságos. Reggelre úgy elfáradok, mintha tényleg egész éjszaka dolgoztam volna valamit, szó szerint fáj az agyam. Így nem tudom kipihenni magam, mindig fáradt vagyok.

Általában éjfél körül fekszem, de a 7-8 óra alvás mindig megvan, néha még 9-10 is. Tudom, hogy jó lenne éjfél előtt elaludni, de egyetemista vagyok, kollégista, ott ez nem igazán kivitelezhető.

Valami tipp?

2013. márc. 31. 16:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen bajom, én citromfű teát ittam, de nem egy bögrével, hanem kb. fél literrel. Úgy aludtam tőle, mint a bunda, egész éjjel nem ébredtem föl. De arra figyelj, hogy elalvás előtt fél-egy órával idd meg, mert akkor meg azért nem fogsz tudni aludni, mert pisilni kell.

Vagy van még a Valeriana Relax, ha abból beveszel két szemet elalvás előtt, állítólag attól is lehet aludni, de azt még nem próbáltam.

2013. márc. 31. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!