Nembírom tovább! Hogy kerülhetnék be a pszichiátriára?
nem bírom tovább ezt az életet, folyton sírok, barátaim alig vannak, anyukám meghalt 10 éve, apám és a nagyszüleim maradi, begyepesedett emberek (semmitnem engednek meg még azt se hogy barátnőmhöz átmenjek amikor kitünő tnauló vagyok)
depressziós vagyok, nincs kedvem élni
hogyan kerülgetnék be a pszichiátriára? háziorvoson keresztül? (mert ha igen az nagyon remek mert utálom a háziorvosomat -.-)
Ha csak nem sürgősségivel mész be rohamokkal vagy idegösszeomlással, vagy a mentők visznek be, akkor IGENIS KELL BEUTALÓ gyerekorvostól vagy háziorvostól. Aki az ellenkezőjét írja, annak javaslom, hogy nézzen rá egy kórház weblapjára, világosan le van írva!!!!!
Kell beutaló, kérdező!!!
Szerintem neked nem kell menni..ha még fiatal vagy akkor foglald le magad valamivel addig amig ott nem tudod hagyni a bagázst akiket utálsz. (habár egy jótanács, csak azért mert begyepesedettek, maradiak ne utáld őket, csak ha rosszindulatúak, ezt fontos megkülönböztetnek!)
Illetve ha kitűnő tanuló vagy (ami nagyon dicsérendő) akkor nem hiszem hogy súlyos gondjaid lennének...mert akit semmi nem érdekel az életben az nem tanu...te csak szabadulni akarsz, ami érthető esetleg, de akkor legyen ez a célod és uralkodj magadon...nem lesz mindig így...más részről el is múlhat, tizenévesen sokan éreznek így, nekem is voltak akkor dühkitöréseim és az volt a vicces, hogy igazából bántani nem akartam senki, de nem tudtam uralkodni magamon....szóval minden jót kívánok, próbálj a helyzetedre úgy tekinteni mint egy átmeneti állapotra ami javulni fog, illetve próbáld kicsit ártértékelni a dolgot, hogy azok akik szerinted rosszat akarnak neked tényleg olyan rosszak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!