Hogyan kerülhetek be a pszichiátriára pár napra?
Miért akarsz odamenni?
Beszélj a háziorvosoddal. Mondd meg, hogy úgy érzed valami nem stimmel veled...
Ez elég erős depresszióra utal azt hiszem!Mindenképp beszélj a háziorvosoddal a dologról!Vagy ha neki nem akarod ezt elmondani, menj el egyenesen az SZTK-s pszichológiára!Ha jól tudom nem kell beutaló sem!De mindenképp fordulj orvoshoz!!!!!!!!
Mielőbbi jobbulást kívánok neked!!! :D
Ha tényleg be kell menned, a háziorvos beutal.
Ha meg felmászol a turulra, akkor visznek, de ez fölösleges, mert anélkül is megoldható, és csak egy csomó embernek okzol kellemetlenséget, akik nem tudnak átmenni a hídon.
A tegnapi 14:21-es vagyok!
Semmi vicces nincs ebben!A depresszió sajnos nem egy olyan dolog ami kezelés nélkül, nyomtalanul eltűnik!Akár pánik betegség is kialakulhat a későbbiekben!
Ha háziorvoshoz mégy, meséld el neki, hogy elég rossz a hangulatod, gyakran akár indok nélkül elsírod magad!És ha ő szükségesnek tartja beutal a pszichiátriai szakrendelésre!Vagy felír neked enyhe nyugtatót/kedély javítót!
De mehetsz egyből a pszichiátriai szakrendelésre is!Elmeséled ott is mi a "panaszod" és elmondhatod hogy elkeseredésedben az öngyilkosság gondolata is felmerült benned!Ott majd eldöntik, szükséges-e befeküdnöd, vagy járóbetegként is elég kezelniük téged!Valószínű az utóbbi, mert nem vagy őrölt!!!Csak depis!
Ez a dolog egyáltalán nem vicces téma!És komolyan oda kell figyelni rá!
Akármelyik lehetőséget is választod én mielőbbi "gyógyulást" kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!